Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Draga bebolina,nikle bi one sve,ali ja neuka ,gledajuci jel koja pustila korjencic i skidajuci one kosuljice,vjerovatno sam ih zeznula.Tako je valjda u svih pocetnika.
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Siroćice
![]() Čuvaj ove dvije buce, ne čačkaj ih
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina...prava izložda adeniuma
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bravo za slavljenika!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jesu, i moj je procvjetao, budem ga slikala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasno .bravo za slavljenika. bebolina znaš li ti uopće broj adeniuma koliko imaš i još uvijek siješ.ženo svestrana si
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Bravooooo ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jel vi vidite ovo ?
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Glikice,slatki bebači
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala Tea, sretna sam do neba , i još ih nekoliko izlazi iz ljuske, kako sam ih sijala u tri dana, tako sad klijaju. Tako da će ih biti još nekoliko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ja sam i sa ovim oduševljena, znači da je živ :
![]() i na vrhu svake grane vidi se život : ![]() |
|
|
|
![]() |
|
To je iz onih sjemenki što sam ih zadnje slala??Vau,i ja sam sretna do neba što ih ovoliko klija.Držala sam fige da ti bar nekoliko sjemenki proklije ali ovo stvarno usrećuje ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jesu Tea, to su tvoji, danas sam cijeli dan kući i svako malo ih obilazim, eno su na suncu, a imam četvoricu tako debelih već sad, pa ako tako nastave, bit će gic-gic ! I listići se već vide, ma preslatki su.
|
|
|
|
![]() |
|
Debljaju se od sunca,znači da im odgovara kod tebe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
bas sam krenula stavit sliku da potvrdimo da maleni vole sunce, tj s obzirom da su cure pitale par puta nedavno.
ovi su proklijali 12.7. ![]() ovaj pusta i male listice u pazuscima velikih. ![]() na suncu su skoro pa od prvog dana. znam da je bio rizik da izgore, al evo izgleda da je ok. samo sam pazila posebno da im je zemlja mokra cijelo vrijeme dok su bile velike vrucine. ono ne vlazna, nego bas mokra. korijencic im je jako plitko, zemlja se isusi u 5 minuta dok je ono bilo 40 stupnjeva ako je samo vlazna. s obzirom da je relativno prozracan supstrat nije bilo pretjerane opasnosti od truljenja. |
|
velika gorica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |