Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 243> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TRIŠA.....SVE TI JE SUPER......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ervina ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ![]() a još si često na izletu,,i sve super...(u čemu je tajna?) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
evo ulovila malo vremena pa preletila nabrzinu,baš ko slikovnica,moj vrt veliki trebat će mi sto godina da ovak nešto napravim. Za sada mogu uzdisaz i bilježit imena za žicanje.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
lipo,lipo a šta drugo reči kad je stvarno sve naj, naj i naj.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
jako lijepo vidi se da si vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Niho evo očistila sam malo stazicu od trave, dođi i nosi
I moja brugmansija ili nekako slično imati će nekoliko cvjetaka
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
BLAGO SE NAMA -ZNAČI TREBA GA RAZRIJEDITI-------Ajmo sad navalite šaljite pp ja idem kod Triše ...kome šta treba smo kažite ja sve čupam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hval vam svim što prošetate mojim dvorištem, kroz koji jedva i ja šećem, jer se zbilja pretvara u džunglu, no za svih vas uvijek ima mjesta i uvijek ste dobrodošli
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
sve pohvale dajem Trišinom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Plavi balončić je mrak!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticno...pravo je zadovoljstvo setat tvojim vrtom...
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Samo sam škicnula onaj plavi bombončić...
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E Triša vidim da si i ti malo svratila do moje Like,ja svaki put kad odem ne mogu doći kući bez kakvog poljskog cvijeća prekrasno je!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ala si se uplavila, prekrasni plavi cvjetići, a balončić je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Drage moje, što reći nego jedno veliko hvala
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Da mi je još ovog navodnog ljeta doći još u to tvoje dvorište uzeti ote ljepote ,pa prenijeti malo u moje dvorište-i onda nek i snijeg pada
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tvoje su sve žute, krasne su i cvjetaju sve, ali sam u međuvremenu od dude-love dobila bijele, tako da sada imam i jedne i druge. Hvala ti što misliš na mene, sve mi tvoje savršeno uspjeva.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Balončić je prekrasan, a ovom livadskom cvijeću nema premca.
Triša, jesi li nabavila bijele margarite? One koje sam ti posadila su se primile. Javi se.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
triša i ja imam takav buket na vetrine, takvi su mi najdraži, moj je sa livade
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |