Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 66> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam dugo bila u tvom vrtu pa sam sada pregledala i baš sam imala svašta za vidjeti.Svaka čast.Kućica u cvijeću.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Mali gogo pročitala sam tvoj tekst u vezi slanja sjemena u Bosnu i Hercegovinu.U potpunosti se slažem sa tobom.Ja sam takođe prošlog proljeća spakovala sjeme za jednu prijateljicu sa foruma koja je iz Hrvatske i u dvije pošte su me propitivali šta šaljem,pa nesmijem slati sjeme i tako to.Baš sam bila ljuta i posramljena pošto sam prijateljici rekla da ću poslati.Vjerovatno su to noviji propisi jer sam prije oko dvije godine poslala bez problema u Rijeku.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gogo ti si majstor. Ptičice će ti zahvalno pjevati kako se o njima brineš.
![]() A slike sa salaša su krasne, prave, lijepe zimske!
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala puno! I ja svima želim sretnu i cvjetnu novu godinu!
Jedini zimski posao u vrtu je hranjenje ptica.
Ove moje su pojele sve sjemenke iz hranilica, tako da sam ovaj vikend najprije napunio stare hranilice.
Pošto puno klopaju, napravio sam i jednu veliku hranilicu od saksije, podmetača za saksiju i komada drveta. Nije baš nešto prekrasna, izgleda kao noćna lampa, ali je praktična jer u nju stane puno hrane.
![]() ![]() ![]() ![]() Osim toga, na žicu sam nanizao pola kile NESLANOG kikirikija u ljusci. Slani kikiriki može ubiti ptice, budući da zimi teško dolaze do tekuće vode. Klopaju ga ove malo bucmastije ptice, tako da žicu treba čvrsto svezati da ne pukne.
Nije loše i povremeno sipati pticama toplu vodu u kakvu posudu. Ubrzo će se naučiti da u točno određeno doba dana ima vode u pojilici i redovno će dolaziti na cugu i na kupanje. No meni je to nezgodno provesti na salašu, pošto ne živim tamo.
![]() ![]() Karagana je pripremila novogodišnji kristalni vatromet.
![]() U sumrak se boje prirode počnu polako gasiti u nijansama plave.
Evo i tih "sumračnih" fotki:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve najbolje u Novoj ti želim!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sretna i rascvitana ti Nova2 011 godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima!
I vama sretan Božić!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
svaka čast za hranilice,sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
gOGO, DUGO TI NISAM BILA U POSJETI ALI OVO ME PONUKALO KAD MI SE VEĆ UKAZALA PRILIKA, a Mari je to jako lijepo rekla, ali može i drugačije: imam prijateljice za kavu-čista kava i priča se o selu, imam prijateljice-pričam o svemu i svačemu, ali imam i cvjetnih prijateljica ali uopšte ne uspijemo razgovarat o cvijeći!!!! Ali ako se radi feštica, planiraš o čemu će se pričati ali nikada ne krene priča u pravom smjeru, ali...... neplanirani razgovori samo sa srodnim zelenim prijateljima događaju se posve spontano!!! Ali.....ako radiš zelenu feštu s dreskodom-vrečica u ruci, e onda će se pričati samo o cvijeću, garantirano!!!! Veliki pozdrav |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Gogo baš si me oborio s nogu ovim hranilicama! Od svih prelijepih dekoracija koje sam vidjela ova je najviše u pravom božićnom duhu!
![]() Sretan ti i blagoslovljen Božić! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
mali gogo zaista krasne slikice,pjesma i ideja za hranilice,pravi si majstor za mnogo štošta
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice, ti znaš da se nas dvoje još u ovom životu moramo sresti? Ima li još što "zajedničko"?
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
e baš me nađe u ovim jutarnjim satima moja omiljena pjesma gogo hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala svima!
Tija hvala tebi i tvom Dadeku na pohvalama.
Evo svima poklanjam jednu pjesmu, onako salašarsku, sniježnu:
Zdravko Čolić
KRISTINA
Jedne hladne vojvodjanske zime,
na salašu prijatelja mog. Malo društvo se skupilo iz grada, sve mladići, iz dugih školskih dana. A na vratima doma, uz plamen petrolejke, se smješilo lice na nas. Jedne hladne vojvodjanske zime, na salašu prijatelja mog. Dok su ruke, jos promrzle od puta, dugo stresale pahulje s kaputa, ti si prišla i od srca mi pružila, času crnog vina, KRISTINA,KRISTINA. Dobra vam noć prijatelji, dobra vam noć, dobro nam došli. dobra vam noć prijatelji, sjedite tu i zapjevajmo svi. Jedne proste vojvodjanske zime, na salašu prijatelja mog. Dok su ruke, jos promrzle od puta, tiho stresale pahulje s kaputa, ti si prišla i od srca mi pružila, času crnog vina, KRISTINA,KRISTINA. onda smo izasli na dvorište, ja i Kristina. Škripao je snijeg pod nogama, ljubio sam te, ljubio. |
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Na tvome salašu prava zimska idila!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ptice će ti se sigurno svojim pjevom odužiti, lijepe zimske slike salaša
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
kako si se toga samo sjetio ,ptičice če ti biti jako zahvalne....
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mali Gogo, majstore!
![]() ![]() ![]() A slikice snijega su krasne!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |