Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 140> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek si možemo nakačiti snop kupovnih banana naveče i ujutru se iznenaditi kako su narasle
![]() ![]() Mislim da bi mogla Hoju nagovoriti da si zbavi bananu ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() I ja sam okačila pomidorčić iz Konzuma na moj u vrtu, još niko nije reagirao na to ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je lijepo, a hortenzije su
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Onda bude kao kod susjeda od Otok
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobro a hoće li biti tu banana?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
haha katica ne zovi vraga pitaj hoyu kaj se njoj desilo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Gablec je doma, nažalost nema nekog velikog izbora. Ima par restorana koji poslužuju gablec, ali tamo treeeeba čekati, nema na brzaka, pa ili doma ili suhi gablec pojesti na poslu. A s obzirom da MM i ja radimo zajedno, onda odemo doma ....
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
banana se formira ako ima 14mj zaredom sunce-mi malo falimo za taj uvijet
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opet sam prosetala tvojim vrtom.Sve pohvale za gliciniju, japansku dunju i sve ostalo.
Panjevi i cvijece u njima, fantasticno izgledaju. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Hvala bako, mamaa
Banana bi trebala uz zaštitu prezimiti vani.
|
|
![]() |
|
Smrcko bude tu bananica, samo mislim da to nisu jestive ili ne uspiju narasti i dozoriti. Gio zimi ju zaštitiš. Hvala na pohvalama bergenija, otok, Triša. Triša, kaktus je svekrvin, ali bum ja maznula kojega za tebe |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
A di je bio gablec
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nece smrcko nazalost...i ja sam razmisljala da je nabavim,al gde sa njom zimi?
kat.rea za tvoje cvece ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ako se smrcko zabuni mogla bi staviti banane na adama, a onda ...
Kat.rea od kad nisam bila u tvom vrtu mnogo toga je procvalo. Lijepo ti je dvorište, lijepi detalji u njemu, a ti uvijek skromna ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je lijepo. A banana će preživjeti u zimskim uvjetima? Svekrvine hortenzije su me potsjetile na veliku od moje svekrve od koje sam ja granala svoje. Košarica s kaktusima i sukulentima je
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dvorište je prepuno i predivno. Lantana super, hortenzije predivne, lađica preslatka, pelargonije , ali onaj viseći kaktus što cvjeta je moj favorit.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
banana ti je posebno prekrasna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedan naš mještanin zafrkant posadio je kivi koji mu nije rodio, pa je na njega okačio najveće krumpire koje je pronašao i hvalio se kako ima posebnu vrstu, pa što ne i sa bananama...
Sve pohvale za vrt, prekrasan ti je
|
|
![]() |
|
Ma nema veze biće Hoja banana Bonita i na višnji ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |