Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 25>
Korisnik
Poruka
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 13:55
Nema kvake za cvijetanje. Moja je krepala kad je pukla na Sajmištu ono poduzeće se kemikalijama, moj stari je zaljevao ali to nije bilo. Napravila sam 5 reznica, i moja je već prvu godinu bacila 2 cvijeta, o čemu to ovisi na znam ali zemlja ima važnu ulogu i dodatak hra, pa prskanje, Ka d je vručina ja je prkam .Probaj napraviti pelcer, jer ona je sad u punoj snazi, tako da bi pelcer morao uspjeti, i nemoj je zavijati jednu na drugu , grane moraju večinom biti slobodne.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 16:27
Klimatis nemam riječismile94smile120
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2012 u 23:18
Na žalost nemam je više ali čim je negdje vidim uzimam. Nisam je prskala a kod nas su vrućine nesnosne pa je to možda uzrok. Hvala na savjetu
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 08:52
Ako hočeš ja ču ti napraviti par pelcera
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 09:15
 Tatjanabajcic hvala unaprijed ali ja sam relativnoo nova na forumu i neznam kako se dostavljaju biljčice
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 19:53
Gledajuci vase rascvjetane hoyice...dobila sam zelju da i moja bar jednom procvjeta pa sam je iznijela na terasu.....mozda prekasno za ovu godinu. Wink
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 19:54
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 14:56
Neki dan sam snimila moju hoju kako je puna cvijeta,danas sammorala rezati dosta grana jer ju je ofurilo sunce, a ona tu stoji već više od 10 godina,Aralica stavila sam pelcerre, valjda češ vidjeti sve.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 15:03
ovo sam se htjela pohvaliiti kako je lijepa, a vidjeti čete poslije slike

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 15:12
ako sam uspjela, jer mi je tri puta bacilo istu sliku, a nisam je mogla obrisati, nadam se da vidite kako jeu je sunce opržilo, a ova je u cijelosti prije par dana

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 15:16
Nemogu još jednu sliku staviti moju hoju ucijelosti, budem drugi puta, ali upozorenje, sunce je strahovito jako, do sada nikad a vidi sada je spržilo i lišće
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 17:55
Žao mi je za spaljeno lišćeThumbs%20Down stvarno treba pazit da ih sunce ne sprži
Moja prekrasno raste, zdrava je ali ni jednog cvjetića već godinama. Imam još jednu malecku, ona pak obilno cvate....zašto? Gdje griješim?
Evo je

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 07:49
TB unaprijed hvala ostalo u pp
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 09:03
Bebolina probaj malo grane razmaknuti i kad nema sunca pošpricaj s vodom jer i listovi trpe vručinu.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2012 u 23:54
Sutra ću si uzeti vremena za nju, razmotat ću je cijelu i napravit joj ljestve od bambusa,možda se predomisli. Svaki je dan špricam ujutro i naveče, isto kad i ostale biljke oko nje, a da je svima vruće, to stoji
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
PlavaDigitalna View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PlavaDigitalna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 19:50
Danas sam prvi put pogledala temu jer mi je moja hoya podarila svoj prvi buketic. iznenadila sam se jer sam prvo cvjetanje ocekivala tek sljedece godine. Tako mi je rekla teta koja mi je poklonila pelcer prije 2 godine. savjetovala mi je da mora biti u humusnoj zemlji i stalno jako mokra pa su me malo zbunili vasi postovi o njezismile68
Istina, ne maltretiram ju previse, ali doslovno pliva cak i zimi, na istocnom prozoru, a sada je vani u tvrdom hladu.

Lijep pozdrav iz Jastrebarskog!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 15:24
Nemoj previše zalijevati, jer če koorijen pogniti, radije je pošpricaj a na istoku je koliko ja mislim najbolje. A Kako je sunce postalo jako, tako je mojoj spalilo lošće.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 18:28

@tatjanabajcic , najbolje bi bilo da je spakujem i pošaljem majstoriciTongue kod mene joj izgleda ne valja. Lijepa je, tamno zeleni su joj listovi, ma full zdrava, samo što već godinama ni cvijeta.

Rasplela sam je, dala joj zraka, ali kako to već godinama činim...ne nadam joj se više
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 19:35
Napisala sam nešto, ali mi je izbrisalo

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 19:37
ovo su slike, moja hoja je skroz na stropu i cvate ko luda, Staviti ću još pelcera, pa netko će trrebati.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.