Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 25> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema kvake za cvijetanje. Moja je krepala kad je pukla na Sajmištu ono poduzeće se kemikalijama, moj stari je zaljevao ali to nije bilo. Napravila sam 5 reznica, i moja je već prvu godinu bacila 2 cvijeta, o čemu to ovisi na znam ali zemlja ima važnu ulogu i dodatak hra, pa prskanje, Ka d je vručina ja je prkam .Probaj napraviti pelcer, jer ona je sad u punoj snazi, tako da bi pelcer morao uspjeti, i nemoj je zavijati jednu na drugu , grane moraju večinom biti slobodne.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Klimatis nemam riječi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Na žalost nemam je više ali čim je negdje vidim uzimam. Nisam je prskala a kod nas su vrućine nesnosne pa je to možda uzrok. Hvala na savjetu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ako hočeš ja ču ti napraviti par pelcera
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Tatjanabajcic hvala unaprijed ali ja sam relativnoo nova na forumu i neznam kako se dostavljaju biljčice
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Gledajuci vase rascvjetane hoyice...dobila sam zelju da i moja bar jednom procvjeta pa sam je iznijela na terasu.....mozda prekasno za ovu godinu.
![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nemogu još jednu sliku staviti moju hoju ucijelosti, budem drugi puta, ali upozorenje, sunce je strahovito jako, do sada nikad a vidi sada je spržilo i lišće
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
TB unaprijed hvala ostalo u pp
|
|
|
|
![]() |
|
Bebolina probaj malo grane razmaknuti i kad nema sunca pošpricaj s vodom jer i listovi trpe vručinu.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sutra ću si uzeti vremena za nju, razmotat ću je cijelu i napravit joj ljestve od bambusa,možda se predomisli. Svaki je dan špricam ujutro i naveče, isto kad i ostale biljke oko nje, a da je svima vruće, to stoji
|
|
![]() |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Danas sam prvi put pogledala temu jer mi je moja hoya podarila svoj prvi buketic. iznenadila sam se jer sam prvo cvjetanje ocekivala tek sljedece godine. Tako mi je rekla teta koja mi je poklonila pelcer prije 2 godine. savjetovala mi je da mora biti u humusnoj zemlji i stalno jako mokra pa su me malo zbunili vasi postovi o njezi
![]() Istina, ne maltretiram ju previse, ali doslovno pliva cak i zimi, na istocnom prozoru, a sada je vani u tvrdom hladu. |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Nemoj previše zalijevati, jer če koorijen pogniti, radije je pošpricaj a na istoku je koliko ja mislim najbolje. A Kako je sunce postalo jako, tako je mojoj spalilo lošće.
|
|
![]() |
|
@tatjanabajcic , najbolje bi bilo da je spakujem i pošaljem majstorici Rasplela sam je, dala joj zraka, ali kako to već godinama činim...ne nadam joj se više
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |