Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 180181182183184 243>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:34
Puna kuća lijepog cvijeća, prava kolekcija ljubičica, a Song of India je prekrasan Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 23:31
Prekrasne biljkice, zdrave. Vidi se kako ih njeguješ i paziš, maziš

Pitam se samo gdje si smjestila B.

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 08:20
Ikod tebe su biljke dobile smještaj u kući,ali one imaju dobro društvo cvića koje njeguješ  unutar svoga domasmile106LJubičice su prekrasneThumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 12:11
Hvala svima. Malo mjesta imam za smjestiti biljkice, ali nekako sam ih zgurala.
Lora Brankov kauč nitko ne dira, jer "kaučanje" mu je kad ništa ne radi glavna aktivnost.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 13:07
imam mjesta ako ti koja biljkica ne stane!!!smile156

smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:11

puno lijepih i zdravih ljubičica, ne vidim baš da im je sunce naškodilo, nego samo da im je ugodno kad ti već tako lijepo to pokazuju stalnim cvjetićima

Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 13:34

Sve je prekrasno, toliko ljepote na tako malo prostora to je pravo vrtlarsko umijeće veliko bravo Trišasmile57

Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 20:34
Ja sam znatiželjna i odmah sam prošetala.
Biljke su ti krasne, ljubice prelijepe. I je imaš pravo one plave iznad roza jesu....WinkBig%20smile 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 21:14
Free, moon, bina,  hvala  što šetate mojim dvorištem, vidim pregledale ste i moje kućne biljkice, a svratila je i baka, kud brže, sad smo zajedno bile na kavi.
Evo odoh stavit slikice s riječke kave.
RIJEKA

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 21:49
smile95
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 22:08
za biljčice !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 13:43
Koliko imaš posla oko tih biljčica, ma previše ih imaš definitivno, uspori malo, čuvaj leđa, evo ja smislila kako da se više odmaraš i čuvaš!!!! Samo  nemoj mislit da samsmile121    ili smile122!!!!! Samo ideja!!!

Triša, šetam malo tvojim vrtićem, pa pročitam da smanjuješ bilje u teglama, pa mi je jedna ideja pala na pamet!!!!!  Ajde, dok seliš, premještaš biljkice, ostavi jednu teglu, pa sve, otkinile grančice, listiće od krasula,eševerija, sve što bi bacila, ubodi u teglicu, ako bude prazna ubodi i koju grančicu, vanilista, kalistemona, mali picmolčić onog što si šivala koncem, ja bi tp drage volje stavila u zimovalište, jer jelte ti nemaš prostora, pa    smile59,a i moraš malo smanjit broj biljkica, ma ne žicam ja samo tebi hoći olakšati, da se ne mučiš toliko, da nađeš vremena za druge stvari!!!!  Ako i te druge stvari ne završe u teglama!!!Wink

A sada se nemoj smijati, lijepo molim, jesam li tebi ponsmile181

udila lopoč????

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 15:56
smile227 puno raznih boja i oblika...to volim.... a ljubice su za svaku pohvalu.....ClapClapClapClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 16:13
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Koliko imaš posla oko tih biljčica, ma previše ih imaš definitivno, uspori malo, čuvaj leđa, evo ja smislila kako da se više odmaraš i čuvaš!!!! Samo  nemoj mislit da samsmile121    ili smile122!!!!! Samo ideja!!!

Triša, šetam malo tvojim vrtićem, pa pročitam da smanjuješ bilje u teglama, pa mi je jedna ideja pala na pamet!!!!!  Ajde, dok seliš, premještaš biljkice, ostavi jednu teglu, pa sve, otkinile grančice, listiće od krasula,eševerija, sve što bi bacila, ubodi u teglicu, ako bude prazna ubodi i koju grančicu, vanilista, kalistemona, mali picmolčić onog što si šivala koncem, ja bi tp drage volje stavila u zimovalište, jer jelte ti nemaš prostora, pa    smile59,a i moraš malo smanjit broj biljkica, ma ne žicam ja samo tebi hoći olakšati, da se ne mučiš toliko, da nađeš vremena za druge stvari!!!!  Ako i te druge stvari ne završe u teglama!!!Wink

A sada se nemoj smijati, lijepo molim, jesam li tebi ponsmile181

udila lopoč????
Najprije lopoč nemam i rado ću ga udomiti za jezerce u vikendici.

Ostalo primljeno na znanje - već nešto ima tako što je otpalo pa ja upiknula - to te naravno čeka,  stavim ti slikice što, pa ako nemaš rado ti pošaljem.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 16:15
Vilmač, anči, anastazija otvorila sam vrato od zimovališta za kaktuse da možete zaviriti unutra, a hvala vam i za posjet mom kućnom bilju.
RIJEKA

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 23:34
Drago mi je da se našlo nekaj kod mene kaj ti nemaš, da li imaš još nešto što ti je zapelo za oko iz mog zimskig ili vanjskog vrta? Bez srama lijepo molim, my dear lady!!!!smile198

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 23:49
Draga moja prijateljice prekrasni kaktusi,prekrasne ljubičice,sreča pa nisi krupna kao ja pa možeš nači mjesta sebi u kući pored tog silnog cviječa,ja  kad dođem ipak moram na brodić jer si svaki djelič popunila sa cviječemsmile198
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 01:11
Lijepe su ti kućne biljke Triša, naročito ljubičice...Ja ih isto imam, ali znaju ih napasti one bijele vunaste uši, pa me onda nerviraju...Dobro je netko prije napisao da od silnih biljaka u tvom malom stanu nećeš imati kuda hodati...smile183
sutra je novi dan
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 09:43
smile97  Samo da pozdravim!!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 09:48
Free, već ćemo se mi dogovoriti, uvijek ima nešto za pokloniti, obožavam nekog razveseliti, pa i primiti kakav mali pelcerić, jer puno biljaka u mom dvorištu je došlo baš na taj način.

Jagoda ljubičice nisu zahtjevne, meni nisu bile nikad bolesne.

Sarajka draga znaš onu pjesmu: "ta tvoja barka mala, al ja sam je brodom zvala", tako ti i ja imam o svojoj mišljenje, kao da je najveći kruzer, skoro kao "tvoj" neboder u Sarajevu.

Jedino me brine kad ti uskočiš u barku kolika će nastat plima, odnosno strah me "sunamija"smile96
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 180181182183184 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.