Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 243> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puna kuća lijepog cvijeća, prava kolekcija ljubičica, a Song of India je prekrasan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasne biljkice, zdrave. Vidi se kako ih njeguješ i paziš, maziš
![]() ![]() ![]() Pitam se samo gdje si smjestila B. ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ikod tebe su biljke dobile smještaj u kući,ali one imaju dobro društvo cvića koje njeguješ unutar svoga doma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima. Malo mjesta imam za smjestiti biljkice, ali nekako sam ih zgurala.
Lora Brankov kauč nitko ne dira, jer "kaučanje" mu je kad ništa ne radi glavna aktivnost.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
imam mjesta ako ti koja biljkica ne stane!!!
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
puno lijepih i zdravih ljubičica, ne vidim baš da im je sunce naškodilo, nego samo da im je ugodno kad ti već tako lijepo to pokazuju stalnim cvjetićima |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Sve je prekrasno, toliko ljepote na tako malo prostora to je pravo vrtlarsko umijeće veliko bravo Triša |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam znatiželjna i odmah sam prošetala.
Biljke su ti krasne, ljubice prelijepe. I je imaš pravo one plave iznad roza jesu....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Free, moon, bina, hvala što šetate mojim dvorištem, vidim pregledale ste i moje kućne biljkice, a svratila je i baka, kud brže, sad smo zajedno bile na kavi.
Evo odoh stavit slikice s riječke kave.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Koliko imaš posla oko tih biljčica, ma previše ih imaš definitivno, uspori malo, čuvaj leđa, evo ja smislila kako da se više odmaraš i čuvaš!!!! Samo nemoj mislit da sam
![]() ![]() Triša, šetam malo tvojim vrtićem, pa pročitam da smanjuješ bilje u teglama, pa mi je jedna ideja pala na pamet!!!!! Ajde, dok seliš, premještaš biljkice, ostavi jednu teglu, pa sve, otkinile grančice, listiće od krasula,eševerija, sve što bi bacila, ubodi u teglicu, ako bude prazna ubodi i koju grančicu, vanilista, kalistemona, mali picmolčić onog što si šivala koncem, ja bi tp drage volje stavila u zimovalište, jer jelte ti nemaš prostora, pa ![]() ![]() A sada se nemoj smijati, lijepo molim, jesam li tebi pon ![]() udila lopoč???? |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Najprije lopoč nemam i rado ću ga udomiti za jezerce u vikendici.
Ostalo primljeno na znanje - već nešto ima tako što je otpalo pa ja upiknula - to te naravno čeka, stavim ti slikice što, pa ako nemaš rado ti pošaljem.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Vilmač, anči, anastazija otvorila sam vrato od zimovališta za kaktuse da možete zaviriti unutra, a hvala vam i za posjet mom kućnom bilju.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Drago mi je da se našlo nekaj kod mene kaj ti nemaš, da li imaš još nešto što ti je zapelo za oko iz mog zimskig ili vanjskog vrta? Bez srama lijepo molim, my dear lady!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga moja prijateljice prekrasni kaktusi,prekrasne ljubičice,sreča pa nisi krupna kao ja pa možeš nači mjesta sebi u kući pored tog silnog cviječa,ja kad dođem ipak moram na brodić jer si svaki djelič popunila sa cviječem
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepe su ti kućne biljke Triša, naročito ljubičice...Ja ih isto imam, ali znaju ih napasti one bijele vunaste uši, pa me onda nerviraju...Dobro je netko prije napisao da od silnih biljaka u tvom malom stanu nećeš imati kuda hodati...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free, već ćemo se mi dogovoriti, uvijek ima nešto za pokloniti, obožavam nekog razveseliti, pa i primiti kakav mali pelcerić, jer puno biljaka u mom dvorištu je došlo baš na taj način.
Jagoda ljubičice nisu zahtjevne, meni nisu bile nikad bolesne.
Sarajka draga znaš onu pjesmu: "ta tvoja barka mala, al ja sam je brodom zvala", tako ti i ja imam o svojoj mišljenje, kao da je najveći kruzer, skoro kao "tvoj" neboder u Sarajevu.
Jedino me brine kad ti uskočiš u barku kolika će nastat plima, odnosno strah me "sunamija"
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |