Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a joj ženo šta nam radiš.neke biljke prepoznajem.jedva čekam da se moje razrastu.ovako male djeluju otužno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
prekrasan ti je bijeli vrt.
sve sam pregledala i vidjela da nemaš jednu bijelu biljku koju ja imam a koja bi ti se savršeno uklopila u bijeli vrt. |
|
![]() |
|
Hvala Klaudia....bjeli vrt djeluje baš tako kako si ga opisala
![]() Ajama.....druge sezone će ti biti duple, kad sam slagala bijeli vrt mislila sam da ću uživat u njemu kad budem u penziji ![]() Slavuj.....hvala, novi stanovnici su dobro došli..... hebe je već postala prava mala "opatijka" ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
prekrasan vrt, ne znam što mi je ljepše
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ane
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ah taj bijeli vrt i bijele kampanule.... ma svršen je!
U stvari cijela tvoja hacijenda je savršenstvo.
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
Korijenko mnogo mi se svidja tvoj beli vrt!Deluje tako elegantno i prefinjeno.Odlicne kombinacije osmisljene sa puno ukusa...jednom recju -savrseno!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasna poslijepodnevna šetnja tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja prijavljujem večernju šetnju po bijelom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Korijenko, evo me nakon dugo vremena i ravno na tvoju hacijendu u Bijeli vrt. Uživala sam u šetnji, nevjerojatno koliko se popunio, rascvjetao, mora da ga je prekrasno vidjeti u sumrak i po noći. Znaš da su engleske kraljice uvijek imale White garden
![]() Ma i sve ostalo je kao i uvijek lijepo, uredno, njegovano. Bravo pravi ste ljubitelji vrta i cvijeća. ![]() Pozdrav tebi i tvojima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga Korjenko, nisam dugo šetala tvojim vrtom... Pa tu je kao u Botaničkom, nema čega nema.
One slike koje si izdvojila kao najljepše, zaista to i jesu- predivne! Obožavam trave, djeluju arhitrektonski u vrtovima. Ja se ne razumijem puno u njihove vrste, al morat ću im kreirati jedan otok, pa se početi razumjevati u njih! ![]() Evo još bih izdvojila nešto prelijepo- deutzia, cornus (prezanimljivi cvjetići), hortenzija (!!!)... Pozdrav!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Curke, hvala što ste svratile
![]() Lantana... drago mi je da si tu....davno (još prije nego sam slagala bijeli vrt) pisala si u temi bijelo cvijeće da su se kraljice rado šetale u bijelom vrtu koji im je bio ko "bijeli salon" i uživale u tom predvečernjem bijelom sjaju. Nakon toga sam od naše Zvrk iz Engleske dobila kataloge, prospekte i brošure od Sisssinghurst Castle Garden - Kent, kojeg je i ona posjetila ( koja srećkovica ![]() Ali u ovom mojem sam svaki dan i kad nemoram zalijevat niti pljevit samo da malo posjedim na zidiću u miru. Nije baš nikad mirno jer tu je najviše leptira, raznih buba i kukaca, svi oni izgleda najviše vole bijelo cvijeće....pa čak i komaraca ima tamo najviše ![]() Carol.....ma znaš da ju nisam nikad pomirisala, baš ću vidjet dali moja miriši, ali sad već pomalo zeleni..... da li znaš kako se zove. LeoNata........trave u vrtu su stvarno neizostavne, kad ih par nabaviš sve te više vuku....imam ih jako puno vrsti , morala bi ih sve posebno poslikati i zapisati sva imena , počela sam to ali sad već imam puno novih ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
joj hvala ti na informaciji gdje si ti dobila inspiraciju za bijeli vrt
![]() evo, malo sam svrljala po slikama Sisssinghurst Castle Gardens I ja sam se razbolila - I ja zelim "bijeli salon"!!!!!
|
|
![]() |
|
mdrakulic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Slazem se sa svima vama, taj vrt buja ko lud koliko vidim,svaka cast jako mi se svidja, ps. benjamin isto buja ko lud ;))
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |