Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 180181182183184 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 12:06
Visoki phlox od E none

Physostegia

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 12:15
Budjela bijela , sad je već i nekoliko ocvala ali druge ju godine neću razrjeđivati, neka bude gusta i lijepa kao kod Slavuja....

Liatrisi

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 12:19

I pozdrav do sljedećeg javljanja s najljepšom...... Big smile

(zgora Opatije)
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 13:44
joj, kako elegantno I osvjezavajuce je kod tebe u bijelom vrtu - divno, uzivala sam.
super sve, neznam sto bi izdvojilasmile79ali  evo ipak ovu
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 13:46
a joj ženo šta nam radiš.neke biljke prepoznajem.jedva čekam da se moje razrastu.ovako male djeluju otužno
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 14:35
prekrasan ti je bijeli vrt.
sve sam pregledala i vidjela da nemaš jednu bijelu biljku koju ja imam a koja bi ti se savršeno uklopila u bijeli vrt.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 16:04
Hvala Klaudia....bjeli vrt djeluje baš tako kako si ga opisala Big smile
Ajama.....druge sezone će ti biti duple, kad sam slagala bijeli vrt mislila sam da ću uživat u njemu kad budem u penziji Wink a ove ću ga jeseni već morat i rasađivat...
Slavuj.....hvala, novi stanovnici su dobro došli..... hebe je već postala prava mala "opatijka" Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 16:22
prekrasan vrt, ne znam što mi je ljepše smile120 sve pohvale :D
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 16:27
Hvala Ane Hug, svrati opet.......

(zgora Opatije)
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 17:39
Ah taj bijeli vrt i bijele kampanule.... ma svršen je!
U stvari cijela tvoja hacijenda je savršenstvo. Clap
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Narnia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 79
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Narnia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 18:12
Korijenko mnogo mi se svidja tvoj beli vrt!Deluje tako elegantno i prefinjeno.Odlicne kombinacije osmisljene sa puno ukusa...jednom recju -savrseno!Clap
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 19:09
Krasna poslijepodnevna šetnja tvojim vrtom
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 21:48
smile64 Eto prijavljujem šetnju i divljenje!
Rijeka

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 21:50
I ja prijavljujem večernju šetnju po bijelom vrtusmile71
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 22:30
Draga Korijenko, evo me nakon dugo vremena i ravno na tvoju hacijendu u Bijeli vrt. Uživala sam u šetnji, nevjerojatno koliko se popunio, rascvjetao, mora da ga je prekrasno vidjeti u sumrak i po noći. Znaš da su engleske kraljice uvijek imale White garden Wink

Ma i sve ostalo je kao i uvijek lijepo, uredno, njegovano.
Bravo pravi ste ljubitelji vrta i cvijeća.smile55
Pozdrav tebi i tvojima smile79
život je more
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 23:39
Evo mene opet. Ovu hortenziju imam i ja. Tražila sam jedne godine u Botaničkom bijelu i kupila ovu. Kad je procvala, malo sam bila razočarana cvijetom, ali zato, za razliku od ostalih h.(barem one koje ja znam) ima lijepi miris.

Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 00:33
Draga Korjenko, nisam dugo šetala tvojim vrtom... Pa tu je kao u Botaničkom, nema čega nema.
One slike koje si izdvojila kao najljepše, zaista to i jesu- predivne! Obožavam trave, djeluju arhitrektonski u vrtovima. Ja se ne razumijem puno u njihove vrste, al morat ću im kreirati jedan otok, pa se početi razumjevati u njih! Smile Ova tvoja zadnja slika je san!
 Evo još bih izdvojila nešto prelijepo- deutzia, cornus (prezanimljivi cvjetići), hortenzija (!!!)... 
Pozdrav!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 16:14
Curke, hvala što ste svratile Hug
Lantana... drago mi je da si tu....davno (još prije nego sam slagala bijeli vrt) pisala si u temi bijelo cvijeće da su se kraljice rado šetale u bijelom vrtu koji im je bio ko "bijeli salon" i uživale u tom predvečernjem bijelom sjaju. Nakon toga sam od naše Zvrk iz Engleske dobila kataloge, prospekte i brošure od Sisssinghurst Castle Garden - Kent, kojeg je i ona posjetila ( koja srećkovica Thumbs Up). Najpoznatiji i najraskošniji vrt u Sissinghurstu je i njihov "white garden". Ljudi koji ga posjećuju tu osjete jednu posebnu notu romantičnosti, "padaju" poljupci a često i dečko zaprosi curu, tu vlada neki poseban osjećaj...... Naravno da sam se i ja tu zaljubila od prve, provrtila masu filmića na You tube, pročitala hrpu članaka o tom famoznom vrtu i krenula u planiranje takvog (sličnog) naravno puno manjeg vrta na hacijendi. Eee.... kad bi još mogla prošetati oni pravim u Kentu....WOOW.
Ali u ovom mojem sam svaki dan i kad nemoram zalijevat niti pljevit samo da malo posjedim na zidiću u miru. Nije baš nikad mirno jer tu je najviše leptira, raznih buba i kukaca, svi oni izgleda najviše vole bijelo cvijeće....pa čak i komaraca ima tamo najviše Wink

Carol.....ma znaš da ju nisam nikad pomirisala, baš ću vidjet dali moja miriši, ali sad već pomalo zeleni..... da li znaš kako se zove.

LeoNata........trave u vrtu su stvarno neizostavne, kad ih par nabaviš sve te više vuku....imam ih jako puno vrsti , morala bi ih sve posebno poslikati i zapisati sva imena , počela sam to ali sad već imam puno novih Big smile

(zgora Opatije)
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 17:22
joj hvala ti na informaciji gdje si ti dobila inspiraciju za bijeli vrtHug
evo, malo sam svrljala po slikama Sisssinghurst Castle Gardens I ja sam se razbolila - I ja zelim "bijeli salon"!!!!!
Na vrh
mdrakulic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mdrakulic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 09:45
Slazem se sa svima vama, taj vrt buja ko lud koliko vidim,svaka cast jako mi se svidja, ps. benjamin isto buja ko lud ;))
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 180181182183184 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.