Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R. Sara, hvala ti na posjeti mome vrtu. Veliki je posao ali sada puno ljepše izgleda a vjerujem da će na proljeće biti makar malo ljepše nego kada je rasla trava svih mogućih vrsta a najviše je to bio obični korov. Svaki puta kada smo pokosili bilo je ljepše a sada se nadamo a će trava malo uništiti korov. Po travnjaku ćemo posaditi neke biljke da nije jednolično....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...25 kg trave...e, to je posao., a bome i površina...vjerujem da će na proljeće to biti predivan zeleni travnjak
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Crvena bugica je sada prvi puta cvjetala kod mene. Posađena je ovoga ljeta a kako će podnijeti zimu, to ćemo vidjeti na proljeće.Na dijelu gdje smo posijali travu treba biti posađeno još nešto. To će vjerujem biti neki grmovi ili zanimljiva stabla ali još treba dosta da se napravi. Javit ću se kada dođem kući....
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivno si sredila onaj dio gdje si travu posijala ,a zar crvenu bugicu imas u vrtu,ja se ne usudim moju stavit u vrt ...javi kad dođes kuci da ti sjeme posaljem
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anabistrica, hvala.Pročitala sam što piše. Ostavit ću ovu najljepšu a ima ih dosta.
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Nemoj ga čupati, kako ne koristi, ukras je u vrtu. Kozlac (arum maculatum) u proljeće ima lijepi cvijet, a u jesen klas crvenih bobica. Osim toga, lišće mu je jako dekorativno što se vidi i na tvojoj slici.
Evo ti i link na stranicu s više detalja
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anđelkad, hvala na savjetu. Proizlazi da pod hitno mora u vječna lovišta, dobit će dozu i mislim da će nestati bez obzira kako lijepo izgleda ako ničemu ne koristi i zauzima prostor....
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Mari, hvala. Nisam zemlju donijela. To je tu bila vjekovima a više pijesak nego zemlja. Ostavit ću jednu pa što bude....
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
meni to izgleda kao kala, jedna vrsta sa šarenim lišćem..ako je onda si imala sreću..otkud god da si zemlju dofurala
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol, morali smo se nasmijati (MM i ja ) na tvoje razmišljanje i potvrditi, da, skoro da bi se mogli i kamionom vratiti jer u vektru stane dosta ali koliko nam svega natrpavaju ne znam da li bi stalo i u kamion. Uvijek bude premalo prostora u autu a i nije lako na carini objašnjavati zašto tolike mandarine, kivi , limuni , naranđe, šipak, pomelo , vino, rakija, iglice (žižule) smokve, sir i ni ne znam što svega bude.Nikada ne možemo sve ponijeti što nam nude.
|
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Spremala sam nešto paprike jer ovdje je zaista bilo jako puno a dobro će doći po zimi.... Sada se beru mandarine, počela je berba....Draga Milica, cime se vracas na svoj sjever, kamionom? I ja se nadam da budemo uskoro na ovim stranicama vidjeli slicice "sjevernog cvijeca"
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anabistrica, hvala ti na posjeti. Baš tako, oduljio se moj boravak ovdje a valjda ćemo za koji dan krenuti na put ... Spremala sam nešto paprike jer ovdje je zaista bilo jako puno a dobro će doći po zimi.... Sada se beru mandarine, počela je berba....
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tvoje je ljetovanje prešlo u jesenovanje, nikak da se vratiš u svoj sjeverni vrt
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Bebolina, hvala ti što si zavirila u moj vrt. Uskoro se vraćam a tada će biti nekih novosti
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |