Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 184185186187188 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 11:24
Korijenko, evo i ja se pridružila šetnjom po tvom vrtu. Jako lijep vrt imaš Thumbs Up , a kako je tek u proljeće...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 11:48
Pozdrav! Tek sam započela šetnju tvojom hacijendom i već na prvoj stranici smile39! Šok i nevjerica! Hortenzija, fuksije!!!! Prekrasne su!!!! Kako uvjeriš aspidistru da bude onako bujna?
Sad se vraćam natrag u šetnju po još iznenađenja!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 12:10
Slavuj....... ovakvi dani tmurni i kišni su ko stvoreni za šetnju forum vrtovima, odmah zasja sunce i ako ga nema Wink
Bugica....dobro mi došla, u proljeće je vrt divan ali za moj gušt najljepši je u maj-juni ili septembar-oktobar
Miranda i tebi veliki pozdrav, naoružaj se dobro se kavom i pićencem kraj kompa jer ako misliš šetati od prve strane pa nadalje čeka te duuuuga šetnja Wink. Aspidistre imam dvije ovakve, svaka je na svom kraju skoda (balkona) i to su mi još nonine. Ovog ih proljeća moram presaditi, nisam to napravila sigurnih 5 god Embarrassed. Moram se naoružat sjekirom.....zadnji put kad sam ih presađivala i kad sam ih jedva oslobodila vaze, nije bilo ni "kapi" zemlje. Da bi ih razdjelila morala sam korijenje sjeći sjekirom.... mislim da će bit tako i ovaj put.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 12:20

Uživala sam u šetnji tvojim vrtom jer danas je moj pogled kroz prozor samo bjelina !
Posebno su me oduševila stabalca mandarina  Smile.

smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 12:30
E vidiš draga moja kako znam izabrat dan da stavim slike i da razveselim barem vas koji ste danas snježni...Hug.
Ove godine su se mandarine pokazale u punom sjaju, bile su zdrave još od početka proljeća, rijetko koji plod je pao , skoro svi su opstali ali nisam ni mislila da će biti ovako veliki i tako sočni. Na proljeće ih presađujem u nove vaze, novu i bolju zemlju.

(zgora Opatije)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 12:43
kod tebe proljetno.no ja ipak čekam one kad je sve po špagi i svježe pokošena travica Wink
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 13:24
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

kod tebe proljetno.no ja ipak čekam one kad je sve po špagi i svježe pokošena travica Wink

pozdrav draga Ajama Hug, i meni ja taj period u vrtu najljepši, obožavam kad su travnjaci friško pokošeni Tongue

(zgora Opatije)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 13:57
svaka častClap

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 14:34

Imala si pravo draga - odlican dan za postavljanje slika Thumbs Up, kod nas vani kisa, tmurno I depresivno.

Krasno sve Clap-  a slazem se sa tobom ona tresnja zasluzuje partnera, predivna jeeeeeeeeee Shocked

Mozda natjeras I mene da stavim par slika Wink

pozdrava dragaHug
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 15:12
Mariiiiii......e sljedeći put kad dođeš kod sestre obavezno si i kod mene na kavi Hug

Klaudija, evo zabijelila su se i brda oko mog mjesta, nadam se da neće snjeg doć niže. Dobra ti je ideja da malo vidimo i novice kod tebe.
Zaboravila sam stavit ovu sliku pa ti šaljem malo uranjenog proljeća, pozdrav draga Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 15:40
186 stranica čiste uživancije!!!
Prekrasne biljke, odlično osmišljen prostor! Sve pohvale! smile55
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 15:50
Miranda, bila si mi danas najdraži gost smile78
Hvala ti na pohvalama, trudim se najbolje što mogu da mi vrt bude što više uživanje a ne trud i rad iako ja uživam i kad najžešće vrtlarim Wink. Sve sam si nekako posložila da mi bude "na ruku" i sad mi je sve dalje lakše....

(zgora Opatije)
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 16:14
Korijenko uvijek volim šetati tvojim vrtom,a posebno danas.Kod mene je već više od 25 cm snijega pa pogled na tvoju lijepo uređenu okućnicu me baš razveselio.Bravo za Paul S. jer se i meni jako sviđa,međutim kod mene nije preživio jednu zimu.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 16:15
Prekrasan vrt i prekrasne biljke u njemu
i oko njega
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:28
Evo me opet. Imam pitanje.
Negdje na početku ove teme sam pročitala da imaš i temu o "simpatičnim bodljikavcima".      Tražim ih, ali neuspješno... Jel sam to ja nešto pobrkala?smile42
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 20:50
ne ne nisi, to je tema na Cvijeće foto i tamo su slike mojih katusa koji su Matuljima kod moje mame

Camelia.....nadam se da će moj ukrasni glog preživiti, grančice za cjepljenje su stigle od Carol i sve se je primilo Big smile

Miška...hvala ti na posjeti Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 20:58
hvala draga na slici uranjenog proljeca smile78- uslikala sam I ja jednog zumbula danas koji stidljivo poviriva (ali mi slika mutna pa je nisam stavila sa ostalim - ako prezivi do ujutro uslikat cu ga opet)Hug
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 21:13
Tvoj vrt je san snova,sve je prekrasno,Oduševila sam se hortenzijama ,Pedrom i bijelim vrtom,Toliko ljepote najednom mistusmile57
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 21:16
Hvala Ane na posjeti i na pohvalama, dođi opet i javi ako ti se što sviđa Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 15:42
korijenko smile141 smile93
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 184185186187188 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.