Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 370> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kako volim posjetiti toj vrt.i
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno,opet sam uživala u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
moje perunike su dosta stradale kod čišćenja vrta... ma ne možeš baš ugnjaviti ćovjeka da pazi na svaki gomolj... na žalost. kad se rascvatu (tek su počele) vidjet ću što je oatalo...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kamilica, hvala ti na posjeti, baš si me nasmijala, kako si opisala svoje stanje gledajući slike...
![]() Otok, ma dobro je malo biti zavidan ![]() Niho, ajde dolazi više po ovo cvijeće ![]() Smrcko moja prva pacifika nije imala ni korjen, ali se odmah zakorijenila, i od nje imam 5 grmova. Rose2, Jasmina, Mali kaktus, Štefica, Lilie hvala vam na posjeti, bit će još slika, sada je sve u cvatu i svaki dan nešto novo... Malo perunika dok nisu ocvale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je autohtona bračka perunika, donesena iz prirode, malo je tamnija nego one obične plave ![]() ![]() ![]() ![]() i za kraj moja rascvjetana jabuka... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Bez riječi na ovu ljepotu.
![]() Koliko volje, strpljenja i rada da se ovo sve uredi i održi.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno , rajski
![]() Rastu mi tvoje pacifičke krizantemice, već su u vrtu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma samo se fališ sa slikama od prošle godine -lako je tako
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tu je uvijek ko u raju
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nemam riječi kojema bi pohvalila tvoj vrt......prepreprekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Prelijepo Lantana
![]() Lijepo osmišljeno i urađeno ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma nisam baš zavidna osoba, ali svejedno ti zavidim na ovoj ljepoti
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Jednostavno da staneš, zineš očima, nosom i ustima ....čak nenađem ni smajlića koji mi odgovara.... nesmijem se ni onesvijestiti, kako mi nešto nebi promaklo...ostala sam bez daha....moram se bučnuti u more da dođem k sebi... a da, more je kod tebe...pa ništa onda, idem još sliniti po tvom dvorištu... nisu puževi, to sam ja....
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Draga zaista je predivno ,melem za oci
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja vas čekam na kavu
![]() Nuna lampranthus cvjeta samo sada u proljeće, ja sam htjela prekriti ovaj zid i on se pokazao idealan, uvijek je zelen, nema smeća, a kad cvjeta prizor je zaista lijep. Istina, gosti tu stvarno uživaju više nego ja, ali kad odem u penziju selim se dolje ![]() Frida, samo polako, svake godine nešto novo i da vidiš kako će te iznenaditi... Evo još malo slika, ovaj puta kamenjara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Svi vrtovi ovdjesu mi prekrasni, u svakom nađem nešto posebno, ali tvoj mi je sav poseban! Nema stvari, biljke i kamena koji bi izdvojila, jer su mi je sve fenomenalno!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
uh uh uh čista uživancija, lijek za oči, dušu iii neznam više šta uopće napisati a da nije puno puta napisano odnosno rečeno
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Vrt ti je predivan..Uživam u posjeti tvome vrtu..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pff ne znam šta bih prije pogledala, kuda virnula, šta prije pohvalila...oduševljava me tvoj vrt
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |