Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 243> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasan je !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Moja draga Triša, ja šetala po tvom preslatkom vrtu i popravio mi je raspoloženje u ovom kišnom i hladnom danu. Morat ću nešto žicati na kavi - plumbago! Može? |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasan ti je lamprantus, lijepa i nezahtjevna biljka!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Niho - dođi, dođi - agava te čeka, sve je veća i veća, trebat će ti kofer za odnest je doma.
Mali kaktus ne nažalost lamprantus cvate nekoliko mjeseci i nije baš otporan za hladnoću, ali slika je s Raba, slikano za 1.maj, pa vidi kako je raskošan.
Anastazija, slika je s Raba, moj je nešto manji, ali najljepši je kad se spušta niz zid.
Antonija, vjerujem da ga i ti imaš, jer kod tebe bi ljeti bio predivan.
Mirak - plumbago ostaje vani i lani je prezimio, vjerujem da ćemo ga na proljeće bez problema razdvojiti za tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Triška moja, svaki moj boravak u bolnici u Rijeci je bio tulum, petak-subota-nedjelja, kaffe Karolina-Opatija-Kostrena, i krasne forumašice rječanke!!!!! Ponedjeljak-utorak i srijeda su bile donekle problematične, ali zato su četvrtak i petak opet bili za pamčenje!!!! Zamisli: otpust iz bolnice u pola 10, a ja jedva hvatala bus oko 5!!! TAKO da, ako je ta opcija otvorena (kb Rijeka), jaa s veseljem dolazim, jer to kaj rješavam kod dr Jurišića je meni mačji kašalj iako je najmanji op.rez 30-akcm!!!! Ali da bi jako voljela, upoznati vas, to čvrsto stoji!!!! A i ja bi se upisala u biljžnicu za plavi cvijetić,plumbago, ako se može!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Free, bilo zaista divno da jednom dođeš, ma tulumarit ćemo skupa, mi smo ti u Rijeci svi mladi duhom, pa znaš da godine nisu važne.
Kad budem djelila ili zapelcavala plumbago - mislit ću na tebe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() Ono plavo kaj šivaš koncem!!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala draga triša, unaprijed! A tebe čekaju reznice photinia red robin
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Triša cvječke su ti živahne i previše za ovo doba godine,daj mi recept ili to sa gazdarice prelazi i na njih,javni mi tajnu
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
evo me ponovo k tebi i opet je bilo lijepo
|
|
![]() |
|
Drage moje, baš ste morale doći u moje dvorište kad pljušti. Sve je nekako jadno, no javit ću vam kad grane sunce, pa dođite opet.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam upravo i došla po kiši, da vidim taj tvoj osušeni vrt, koji ti je kiša konačno zalila!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dobro i ja onda dođem dok bude sunčano, al sve jedno moram reći da mi je ona agava prekrasna.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Šuška se da Triša zapelcava ili dijeli plumbago.
Stala sam u red! ![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Ma kakvo cvijeće, ne živi se od njega..... Triša da ti brzom poštom pošaljem malo čvaraka? Hercegovačkih.....
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Agava je prekrasna.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ti bi sad najsretnija bila kad bi ja rekla da neću doć a stvarno znaš da to ne mogu reć a-----ako ništa biće mi usput a razlog znaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kud ćeš tamo, vidiš da se kod nje sprema padati snijeg
![]() |
|
![]() |
|
Baka, pa konačno je kod svih zalilo kako treba,
![]() Tija velika agava ima puno malih beba, ako te zanima...
Nataly, bit će najbolje da ga idem odmah zapelcat i za sebe, jer kakvu zimu najavljuju, a vani mi je moglo bi se desit da svi ostanemo bez njega.
Tomice ne izazivaj upravo sam cjeli dan na nekoj zelenjavi i već sam 10 puta otvarala frižider i gledala, samo gledala u pancetu - čvarke je srećom uništio mm dok sam bila vani.
Milice hvala ti, daj dođi kad ne bude padala kiša
Niho ne izmišljaj dođi ti specijalno, jer tamo gdje ti budeš odlazila nisam ti ja baš "usput".
Mari, ma ona samo priča, kad zapadne snijeg kod nje ta ni na prozor ne izlazi, a živi na brijegu i kad bi izašla, odmah bi se po
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |