Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 243> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme Triša koliko pitara, to me podsjetilo na djetinstvo, tako su naše bake držale sve u pitarima (samo sto nisu bili ovi moderni nego obično stari lonci, kazani i one velike konzerve).
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Triša baš ti je krasno,moj plumbago već spava zimski san
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Sve su prelijepe..a Veri svaka cast za imena!!!
Podstakla si me da potrazim ove 2 crassule koje ima Trisa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slikice prekrasne,Trišili... Kod nas je danas mraz "zamrazio"
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ok,Hvala!!
![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nije me duže vrijeme bilo i kod tebe puno lijepih novih sličica - ali azaleja me oduševila!!! Moja još ne cvate, samo se zeleni...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Trisa zelim ti da jasmin procveta,bas ludo i ovako izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako mi je dobar dio kaktusa i sukulenata ostao vani direktno u zemlji, malo sam crijepovima ogradila vrtić i na sve to stavila neka trokutasta stakla dosta debela, koja su ostala od nekih polica, i na koja sam zaboravila, ustvari ispao je to sasvim ok staklenik.
![]() ![]() Ostale biljke su već pospremljene, a žute margerite su tako teške da ću ih za sada pustiti, ako još zahladi zaštitit ću ih nekim kartonima i najlonima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jutros je lijepo vrijeme pa sam stalno, evo do sada u dvorištu.
Ponovo cvjeta plumbago
![]() Žute margerite su čudo, jedna od rijetkih biljki koja dvanaest mjeseci
cvjeta
![]() Gledajuć s ove strane desnu stranu dvorišta čistim, jer će biti neke preinaka na ogradi i to uskoro, pa je sve cvijeće sada na lijevoj strani.
![]() ![]() Nisam znala da se aloja tako lako zakorjenjuje. Dobila sam velike grane od 30 do 50 cm, sve su već pustile pravo korjenje, a samo sam ih zapiknula u zemlju - fantastično.
![]() Ovo je bila biljka jasmina visoka tridesetak cm i cvjetala je sitnim bijelo-roza cvjetićima u svibnju, pa oko mjesec dana. Iznenadila sam se kad sam vidjela da je pun pupoljaka, pa se nadam da će mi cvjetati, a sada je visok preko 180 cm i sav isprepleten.
![]() Nekih drugih novosti momentalno i nema, ali ako "podura" lijepo vrijeme bar ću odnest sve smeće koje sam pograbljala i još malo nastaviti čistiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
i da se margarete zapelcaju
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za Veru4 i Korijenka odmah sam ih upisala u moju "kartoteku biljaka".
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša si pelcala margareti? Ja san to obavila čera.
Tvoja mića caesalpinia je već dupla, sad je lepo va garaže na poneštre i čeka proljeće.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Zvrk imaš pravo, dovaljan je i mali prostor ako u njemu uživaš. Pedesetak kvadrata može se urediti i bolje, ali kako ja volim stalno nešto mijenjati ne smeta mi da vrt svako proljeće dobije novi izgled - zapravo to me veseli, jer kad bi sve bilo uređeno tip-top, pa što bih ja onda radila.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Sada je većina tih biljkica još mala pa nisu tako lijepe, ali kada malo narastu i dobije svaka svoju ceduljicu, ma naučit ću i ja kako se zovu, pa će vera imati manje posla.
Imam još nekoliko koje ću staviti kad se malo proljepša vrijeme.
Korjenko znam da to nije ništa u usporedbi s tvojima, ali malo po malo kolekcija se povećava.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Žutih margareti će biti hrpa, posadila sam ih jedno petnaestak, one se jako lako zakorjene,
ej drago mi je za caesalpiniu - moje nekako slabo napreduju, ali su žive, pospravit ću ih i ja za zimu nutra.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Dzo možeš imati i veeeliki plumbago u vazi- moja dva su visoka preko metar u vazi od 40*40 cm a plave mačuhice su mi super
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Jasmin ti je baš
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Kazes Trisa da ti je vrt mali. Ja bih rado takav mali vrt
![]() Meni je moj pak preveliki , pa uz posao, dijete jednostavno nemam dovoljno vremena za ostvariti sve planove (a da o novcima ne pricamo
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I ja se sječam,baka bi kupila goveđi gulaš samo da bi imala gdje poslje posaditi cvijeće
![]() Triša,sviđa mi se plumbago,pravi ljepotan,nema šta.Sad vidiš da ti se isplatilo što si ga onako skupo platila. |
|
![]() |
|
Plumbago je pre,pre,pre lijep!!!!!!!
Moram ga nabaviti...da li ga mogu imati ovako lijepog i u vazni!?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |