Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 243>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 14:17
Ajme Triša koliko pitara, to me podsjetilo na djetinstvo, tako su naše bake držale sve u pitarima (samo sto nisu bili ovi moderni nego obično stari lonci, kazani  i one velike konzerve).
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 20:37
Triša baš ti je krasno,moj plumbago već spava zimski san
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 22:26
Sve su prelijepe..a Veri svaka cast za imena!!!
Podstakla si me da potrazim ove 2 crassule koje ima Trisa Wink, one su moja bolna tacka WinkTongue..Hvala Vera...i Hvala ti Trisa na ovako lijepim slikama!! Big%20smile
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 13:06
Slikice prekrasne,Trišili... Kod nas je danas mraz "zamrazio"  Smile pa je sve nekako puno tužnije u mom vrtu...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 21:12
Ok,Hvala!! TongueTongueTongue

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 13:16
Nije me duže vrijeme bilo i kod tebe puno lijepih novih sličica - ali azaleja me oduševila!!! Moja još ne cvate, samo  se zeleni...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 20:12
Trisa zelim ti da jasmin procveta,bas ludo i ovako izgleda
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 14:37
Kako mi je dobar dio kaktusa i sukulenata ostao vani direktno u zemlji, malo sam crijepovima ogradila vrtić i na sve to stavila neka trokutasta stakla dosta debela, koja su ostala od nekih polica, i na koja sam zaboravila, ustvari ispao je to sasvim ok staklenik.

Ostale biljke su već pospremljene, a žute margerite su tako teške da ću ih za sada pustiti, ako još zahladi zaštitit ću ih nekim kartonima i najlonima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 13:25
Jutros je lijepo vrijeme pa sam stalno, evo do sada u dvorištu.
Ponovo cvjeta plumbago

Žute margerite su čudo, jedna od rijetkih biljki koja dvanaest mjeseci
cvjeta

Gledajuć s ove strane desnu stranu dvorišta čistim, jer će biti neke preinaka na ogradi i to uskoro, pa je sve cvijeće sada na lijevoj strani.

Nisam znala da se aloja tako lako zakorjenjuje. Dobila sam velike grane od 30 do 50 cm, sve su već pustile pravo korjenje, a samo sam ih zapiknula u zemlju - fantastično.

Ovo je bila biljka jasmina visoka tridesetak cm i cvjetala je sitnim bijelo-roza cvjetićima u svibnju, pa oko mjesec dana. Iznenadila sam se kad sam vidjela da je pun pupoljaka, pa se nadam da će mi cvjetati, a sada je visok preko 180 cm i sav isprepleten.
Nekih drugih novosti momentalno i nema, ali ako "podura" lijepo vrijeme bar ću odnest sve smeće koje sam pograbljala i još malo nastaviti čistiti.

RIJEKA

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 20:37
i da se margarete zapelcaju Wink 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 20:48
Bravo za Veru4 i Korijenka odmah sam ih upisala u moju "kartoteku biljaka".
život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 18:32
Triša si pelcala margareti? Ja san to obavila čera.
Tvoja mića caesalpinia je već dupla, sad je lepo va garaže na poneštre i čeka proljeće.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 22:36
Zvrk imaš pravo, dovaljan je i mali prostor ako u njemu uživaš. Pedesetak kvadrata može se urediti i bolje, ali kako ja volim stalno nešto mijenjati ne smeta mi da vrt svako proljeće dobije novi izgled - zapravo to me veseli, jer kad bi sve bilo uređeno tip-top, pa što bih ja onda radila.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 21:35
Sada je većina tih biljkica još mala pa nisu tako lijepe, ali kada malo narastu i dobije svaka svoju ceduljicu, ma naučit ću i ja kako se zovu, pa će vera imati manje posla.
Imam još nekoliko koje ću staviti kad se malo proljepša vrijeme.
Korjenko znam da to nije ništa u usporedbi s tvojima, ali malo po malo kolekcija se povećava.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 20:04
Žutih margareti će biti  hrpa, posadila sam ih jedno petnaestak, one se jako lako zakorjene,
ej drago mi je za caesalpiniu - moje nekako slabo napreduju, ali su žive, pospravit ću ih i ja za zimu nutra.
RIJEKA

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 20:34

Dzo možeš imati i veeeliki plumbago u vazi- moja dva su visoka preko metar u vazi od 40*40 cm

a plave mačuhice su mi super
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 18:10
Jasmin ti je baš smile227, a kamoli dok je rascvjetan!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 22:13
Kazes Trisa da ti je vrt mali. Ja bih rado takav mali vrtThumbs%20Up pa da svi poslovi u vrtu mogu biti brzo zavrseni.
Meni je moj pak preveliki , pa uz posao, dijete jednostavno nemam dovoljno vremena za ostvariti sve planove (a da o novcima ne pricamo smile42).
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 14:45
I ja se sječam,baka bi kupila goveđi gulaš samo da bi imala gdje poslje posaditi cvijeće
Triša,sviđa mi se plumbago,pravi ljepotan,nema šta.Sad vidiš da ti se isplatilo što si ga onako skupo platila.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 21:52
Plumbago je pre,pre,pre lijep!!!!!!!

Moram ga nabaviti...da li ga mogu imati ovako lijepog i u vazni!?Tongue

ClapClapClap

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down