Alstroemeria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasne su vam svima
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() Moje prve i jedine,ali meni drage |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
vijolice krasno.mene baš nešto neće.moje su kilave
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Jesena sam ih dobila i zadovoljna sam kako napreduju,valjda im moja škrta zemlja odgovara
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Kako su lijepe!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Voki ima pravu kolekciju tih privlačnih ljepotica. Ali, lijepe su mi i naše. S tim što naši južni cif-ovci imaju sreću da ih mogu njegovati u svojim lijepim vrtovima bez straha od smrzavanja. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
bucka oborila me ova crveno bijela di si naletila na nje
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prekrasne su sve jedna ljepša od druge,i mene zanima gdje si ih našla nikada na njih nisam "naletila"?
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Jeka, arim, da zaista su lijepe i neprestano mi cvjetaju. Kako je meni Mohacs u Mađarskoj malo bliži nego Osijek, i bez obzira što sam u Osijeku svaki dan, u taj mali gradić vrlo rado svratim jer imaju vrtni centar kakvog u mojoj bližoj okolici nema. Tamo sam kupila i većinu moga cvijeća pa tako i roza i krem alstromeriu. Ovu tamniju kupila sam u Osijeku na tržnici.
A moja prva ljubav prema alstromeriama krenula je Jeka upravo od tvoje tamno bordo. Tada sam ih poželjela imati što više, a između ostalog što rezane u vazi traju traju poprilično dugo i u kombinaciji npr. s gipsofiliom izgledaju jako romantično............ |
|
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/alstroemerija/61552.aspx -
Razbokorile se moje alstroemerije |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/crvena_astroemerija/61553.aspx -
evo još jedne |
|
![]() |
|
Marta, jako su ti lijepe i zanima me s obzirom da su ti posađene u zemlji da li ih preko zime vadiš i sklanjaš u topliji prostor ili ti prezimljuju vani.
|
|
|
|
![]() |
|
Prezimile su vani, malo sam ih zagrnula suhim lišćem i zemljom, a bilo je i dosta snijega pa ih je i on štitio
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
vauuuuuuuuuuu marta prekrasno su ti se razgranale
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Voki, predivna je!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moje kilave i ništa od njih.odustajem.baš me briga za njih.neću ih više niti polijevati
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |