OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 374> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasne slike, meni dragoljubi nisu niknuli a sijala sam tri vrečice. Felicije nemam a baš super izgleda, i plava je pa se preporučam kad bude koja mala ako može
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Felicija je ludilo i moja je dosta narasla, ali za dok dostigne ovog diva trebat će joj godine.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kod tebe dragoljubi već cvatu, a ja ih tek sijem
![]() Felicija je prekrasna ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna je felici, nisam znala da može toliko narasti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ako još nisi našla ime ovog cvijeta da ti ja pomognem. To ti je scaevola aemula i ja sam kupila isto takvoga, ali lani sam u Plominu našla puno ljepši primjerak i imaš ga negdje na identifikaciji biljaka. Bude prdivan.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Otok
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znači, felicija ide na razmnožavanje - može
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hana, Proljeće, Kontesa - grančice felicije zabodene u zemlju, valjda će se primiti
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ako ti ostane viška možeš i mene pribilježiti....
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo šarenila iz mog vrta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felicija je prekrasan cvjetak, a cvate stalno, barem tu kod nas
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
moji dragoljubi su još u vrećici tek toliko
![]() otok,a jel se možem i ja upisati u tu tvoju tekicu za pelcerić felicije? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Baš ti hvala
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je zbilja je prekrasna. Tako se i ja nadam da ću uspješno"pokriti" onaj moj ružan zid na zadnjem nivou! Samo meni mora rasti odozdo prema gore.
Pa raste ali polako....
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
baš je slatka ta felicija a zid nije toliko ružan eto biće svega na njemu
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jupiii
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok...šta reći???
Sve prekrasno, ali moram priznati da sam tek sada "otkrila" feliciju!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Otok, dragoljubi kod mene još mali, malecki - a tvoji već s cvijetom! Hvala ti na objašnjenju i slikama onog "sivog" ljepotana.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo i savjet od kike
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |