DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 86> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako lijepo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlično,pogotovo onaj morski tanjur.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Hvala cure. Na boci sam priobala raditi sa 2K onaj GOYA, ali nije uspio. Sva sreća da je staklo malo porozno pa se uljana boja uvukla u te pukotine, inače ništa od toga.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
boca i anđeli su pun pogodak...predivno izgleda...imala si pravi osjećaj za ukomponiranje na tu bocu...
a džezvica...ajme...prelijepa je...ja bi divke iz te džezvice... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jesi ti to spominjala kakav čokoladni liker???? boca je prekrasno ispala ali malo me dekoncentrira taj liker pa sam već više puta išla provjeriti jel ta boca još uvijek prazna. takav rad zaslužuje da nazdravimo!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ja ne bi divke...ja bi likera...i to bas iz te predivne boceeeeee...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Na žalost i đezvica iboca su još uviojek prazne!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasi su mi i boca i đezva,ali boca mi je favorit,ludilo si je sredila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Boca...gledam i divim se i opet ispočetka. Obično kažem ovo je salveta baš za to. Ovaj put je obrnuto, ova boca i ovi anđeli...savršena kombinacija. I da znaš kad sam ju vidjela rekla sam
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
opet sam ti pregledala radove..baš si vrijedna i lijepo radiš,namještaj je super ali ova đezva za divku je preslatka..
![]() |
|
![]() |
|
Cure, još jednom puno vam hvala na vašim komentarima i pohvalama. To mi daje mitiva za nove radove. Nadam se da će drugi tjedan biti nešto novo. Još jednom hvala
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljepo,uredno,super!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Aaaaaaaaaaaaaaa krasno krasno krasno !!!!!!!!!
prelepo uredno i odlichna reciklazha... Bravo Andjo :) |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Svakim danom sve bolja i bolja i bolja ....nježno, uredno, hoću i ja takvu
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Anđelka prekrasno, skromnost mi nije vrlina pa bi ja i divke i likera. Prelijepo!
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Super rad, i boca i ova posudica, uredno i slatko. Baš mi je leglo.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasna teglica
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ah,lavanda,prekrasno.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |