moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 38> |
Korisnik | |||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hamara vidim na zadnjoj slici skroz desno gore da si tu posadila i moj niski roza aster, nadam se da si mu ostavila dovoljno mjesta jer on će napraviti pozamašan žbunj.... ono "uf ispod ružmarina" Glicinija je krasna, kakva je tek bila neošišana Drago mi je da ste sredili da se vidi onaj krasan, neznam što je, kao glog, jer to je jako lijepa biljka i treba ju "pokazati" |
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
![]() Slika je kao iz nekog časopisa.
A cvijeće...šareno i prekrasno, ali svejedno ja bih i tvoj vrt nazvala parkom. Imaš predivne palme, ali ni lončanice ništa ne zaostaju sa svojom ljepotom.
|
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
Nisam još pogledala ni desetinu vrtova (svaki pregledam od prve stranice!), a ovdje sam ostala bez teksta (to mi se baš ne događa često!)! Samo mi se još po glavi mota misao...kako je moj vrt iz snova stigao tebi??
![]() Mislim da ću ovdje ( i kod bake ) dolaziti kad god mi bude trebalo malo nahraniti dušu.. |
|||
![]() |
|||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
||
Kad sam vidila pogled sa tarase dah mi je zastao
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
||
da ne otvaram novu temu za moju vikendicu evo vam je ovdje...
![]() cvjetnjak s ostacima iz vremena kads smo puno dulje boravili
![]() tulipani raskošno cvatu vidio ih netko ili ne...
![]() narcise isto tako
![]() ovdje sam je već zaboravila - tamo je u punom cvatu
![]() ![]() a ovo je moja jadna, osakaćena japanska ljepotica!
trešnja isto tako
|
|||
![]() |
|||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
||
dođi ti k nama da sjednemo i popijemo kavu!
|
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Moram reći, a to će reći i ostatak Riječanki, da je vrt ovdje prelijep ali nije ni sluga onom pravom u prirodi
![]() A ono zeleno na terasi.... Ajme, pa cijeli botanički vrt!
![]() ![]() ![]() Da, leći na ležaljku, noge na ogradu, pogled na more, okolo miris bora i primorskog bilja i cvijeća, pčelice zuje, ptičice pjevaju....stvarno idila!
![]() |
|||
![]() |
|||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
||
Tvoj vrt, ni po čemu nije vrt, to je uistinu pravi mediteranski park i to predivan, raskošan, uredan.pun predivnih biljaka.
S koje god strane gledaš odmor za dušu i oči. Moram jedan dan naći vremena da ga ponovo dodjem pogledati uživo i osjetiti miris glicinije, jorgovana......
Ljepota prirode daje svoje i u tvojoj prelijepoj vikendici.Bravo Hami
![]() ![]() ![]() |
|||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|||
![]() |
|||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
Da sam vozač prihvatila bih taj poziv odmah, ali ništa nije isključeno ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Lora, pa to bar nije problem! samo zvrcni da budem doma. a i uskoro čemo morati jedan grupnjak i na mojoj terasi... što nas je više, to bolje!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa ima načina! a kod mene (uglavnom) ima i mjesta!
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
postajem redovan posjetilac
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Prekrasan vrt i na vikendici
![]() Meni se jako svidjela ova slika, ona govori puno o ovom đardinu... ![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
||
a nisam sliknula donji kat istog zida
![]() |
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Predivni primjerci
![]() ![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
||
pa lani jesam... budem i sad, samo nek se pelargonije malo rascvatu
|
|||
![]() |
|||
||
evo opet malo od tu... i tamo
![]() spremaju se procvjetati... možda i jesu, ali ovaj vikend ostajem doma pa ih neču vidjeti
![]() kerija se u 2 dana rascvala
![]() i moj jadni, jadni osakaćeni japančić!
eto je je vikendica...
![]() a ovo su friško presađene begonije
![]() izgleda da im vanjska klima paše
![]() |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Krasne begonije, jedna ljepša od druge
|
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Begonije su predivne. A vidim da je jako lijepa ona biljka s crvenim kuglicama....
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |