Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171819 |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodošla!
![]() Radovi su krasni, moj favorit je crno-bijela kutija!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ove kutije radim već jako dugo i služe za poklon mušerijama, tj. eventualno da se odluče još neku stvar da kupe. Inače od prije izrađujem nakit, pa se ovaj novi decoupage lijepo uklopio.Tanjure sam počela izrađivati motivirana ovim forumom. Zahvaljujem Ljiljaniri na velikoj podršci i pomoći (u vezi stavljanja slika).
Ljiljanari , puno hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Dobro došla,radovi su super ,stvarno si bila vrijedna i svestrana |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
tvoja djela govore, što bi moja baka rekla, devet jezika.
ti si stvarno bila vrijedna i nadahnuta. jako lijepo!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga moja...ova djela ne govore samo za sebe, nego i puno toga za tebe i o tebi. Nadahnjujuće, za svakoga po nešto i za svakoga sve. Prelijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Bravo, bravo i opet bravo !
Crno bijela kutija i ona s pumama su:
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pa ovo je prava ekplozija radova!!! Kako tu nešto izvojiti, stvarno ne znam kad je sve tako lijepo i maštovito! Zapela mi je za oko ljubičasta kutija sa cvijećem i vrčem te decoupage nakit kao vrlo zgodna ideja! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Evo draga da ti prva iskomentiram.
Dobrodošla i dugo nam ostala sa svojim lijepim radovima. ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neka djela govore za sebe
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171819 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |