Kala - Calla - Zantedeschia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 35> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neman poima jel exstra ali ja san zadovoljna.....al smrdiiii dok ga ne ukopaš u zemlju strašno...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
evo moja kala ljubičastalagano vene.listovi i cvjeteki idu prema podu e sad....dal da ju već sad zasadim negdje u kamenjar listovi su počeli padat..
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Ja kalu ne bi na direktno sunce, da se prži,stavila nikako.. kamenjari inače jesu na suncu...a zašto bi uvenula...hm....možda previše vode....ona se ne natapa nego se zalije i onda se održava vlažnom...eto ja svoje zalijem svakih 4,5 ili 6 dana.... tu tvoju bi ja lipo ostavila u pitaru negdi u polusjeni...ako je ružna onda tamo di je niko ne vidi....malo bi je zagnjojila i čekala bi slijedeče proljeće...i naravno - održavala bi je vlažnom....
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
sad dok nije lito i žestoko sunce ona nije u hladu ali loza poviše nje već polako počinje sa pravljenjem hladovine...tako da je liti skroz natkrivena i tako joj listovi dugoooo budu lipi i zeleni....sve do jeseni... neke su posađene ispod breskve...neke u pitare koje liti sklonim u hlad ..
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
11111..stvarno je prekrasna, reci koliko dugo cvjeta
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ima više od misec dana....ima slike u Ružino novo carstvo.....vidila si.....nadam se da će i tvoja ovako cvitati i na godinu imati potomke....ali nemoj je djeliti još dogodine jer ćeš onda imati u pitaru taman koliko triba ...samo ćeš joj u proljeće dati malo hrane, rastresti zemlju i nadodati malo friške ako bude falilo.....sad je malo zagnjoji... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Gledam tu vašu ljepotu od kala pa se sama sebi čudim,koliko pažnje i ljubavi poklanjam ovim mojim "paćenicama".Bijela kala je konačno dobila izboje. Ima ih četiri, a najveći 5 mm. Ma bit će nešto od nje, i žuta je tako ponikla, a sad već ima 5 cm. Zgodno je kad se ovako male bore za život. Kad porastu uživat ću gledati sličice ovih kržljavih listića.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
hm,neznam ni ja zašto vene..i da tužna sam zbog toga..jučer sam na floraartu kupila bijelu mlada je sa puno mladih listića..e sad da nju držim na balkonu u polusijeni il na prozoru u boravku..neželim da mi uvene pomalo ko ova ljubičasta...
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
idu mi cvjetovi jupiii mislim da će biti 3 zasada ja sretna :D moram ju uslikat :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
holly ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
pozdrav svima koliko vas ima!!
sto se tice kala e snjima bs nemam srece imala sam bijelu pa mi je gomolj strunuo pa sam mislila da je od previse zaljevanja ,pa sam kupila preljepu tamnu ljubicastu i evo je sad na balkonu u polusjeni nisam ju cesto zaljevala tu i tamo jer mi je prosla strunula i evo sad i ova trune mislim gomolj joj odlazi polako a tako je bila preljepa ocistila sam taj truli dio pa promijenila zemlju pa cemo vidjet sta ce bit..a imam zasaditu i zutu jos prije mjesec dana al ni da proviri van..ma koji joj je klinac..uf te ljepotice su bas osjetljive!! ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
holly dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
koliko krasnih kala ovdje ima, ma bravo svima
![]() ![]() vi se veselite cvijetu, a vidite ovu moju tek krenula, bila sam se zabrinula da možda neće ni izaći, ipak je ova zima bila oštra, al ona se neda... ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
E, draga moja Pčelice, kad bih ja mogla fotkati moje od par milimetara, kojim se svejedno radujem, ti bi se jako hvalila sa svojima jer su velike i lijepe. Moramo se malo i nasmijati, zaista, moje moraš tražiti povećalom.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
voki...
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
voki ova bijela je kao umjetna.ne mogu vjerovati da ima više cvijetova nego lista.baš si srečković
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
voki divne su! i moja je konačno procvala, a bila sam uvjerena da nebu niš od nje.
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |