Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 134> |
Korisnik | ||
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Daj schumy polakše malo, svaki drugi put kad staviš sliku dođe mi da te zamolim za nekakav pelcer
![]() Ozbiljno, imaš stvarno odlične kaktuse! |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Prekrasni kaktusi schumy,a ljudi ko ljudi,nemaju srama ni za što,nažalost.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Lijepe,lijepe parodie
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
Vilmač, biti će još cvijetova, koliko puta meni promaknu cijele "baterije" procvjetanih kaktusa jer nisam kod kuće (posao!).
Zato treba svaki trenutak iskoristiti i snimati naše "bodljiće" pa nam svima pokazati raskoš svojih kolekcija. Evo nešto od jučer, meni je još dobar dio kaktusa vani, žao mi ih je spremati neka iskoriste još ovo malo sunca.... ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav..............schumy |
||
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
U pravu je Miss M. Inače prelijepe su
![]() |
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Schumy Schumy ........ pozdrav ....... dođi nam opet
|
||
|
||
![]() |
||
|
Dok si ih ti gledao Schumy bilo je to s ljubavlju i uživao si a onaj tko ih je uzeo uvijek vidi tebe kad ih gleda. Prelijepi su
![]() |
||
|
||
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
Ako želiš, na proljeće ću ti ih spremiti nekoliko!? Idemo dalje.......Ovo je mammillaria backebergiana stara je 5 godina Posljednji cvjetići ove godine, za par dana ide na zimovanje.... ![]() ![]() Pozdrav............schumy |
||
|
||
![]() |
||
|
Miss M., nema problema i ako još kome treba neka samo traži.
Pozdrav...........schumy |
||
|
||
![]() |
||
|
Znači to su parodie. Svi kaktusi toliko sliče i toliko ih je teško detektirati da se lako zabuniti.... Ja sam na site-u za identifikaciju našao ovakve kaktuse koji su svrstani pod mammillarie. Ali ako se više vas slaže da su to parodie, onda je to-to! Pozdrav.......schumy |
||
|
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
Schumy coryphante su ti prekrasne ali daj molim te poskidaj te silne izdanke na proljeće zakorijeni i podijeli prijateljima jer će se matična biljka ugušiti.
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
ma što reći nego da su divni, zdravi, lijepi, k tome i rascvjetani
![]() |
||
![]() |
||
|
Dobro jutro, Miss M. imaš potpuno pravo, malo sam zapustio kaktuse jer se aktivno bavim vinogradarstvom i pčelarstvom, ali kaktusi su ipak moja najstarija ljubav pa ću im druge godine posvetiti malo više pažnje, obećavam! Gricka, vilmač, zahvaljujem od srca, to m idaje podstreka da se i dalje trudim oko svojih "bodljića"! A sada ću vam prikazati moja dva jako stara i draga kaktusa iz roda mammillaria koji su ovo ljeto "dobili noge" i napustili su me - netko mi ih je za vrijeme kolektivnog godišnjeg od 1÷15.08. ukrao iz tvorničkog kruga. Zamislite - ući u dvorište, ukrasti dva kaktusa sa 1 kata i to najstarija i najljepša - tada su baš cvali, mislio sam ih slikati kada se vratim sa G.O., ali - !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Slike su od pred par godina jer ne stignem sve svake godine poslikati, zato ih zamislite još 100% veće i krupnije - ne mogu se othrvati tuzi i bijesu da postoje takvi ljudi koji ti u jednom mahu razore tvoj višegodišnji trud i muku !??! ![]() ![]() Komentare, molim, pozdrav...............schumy ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
schumy predivne kaktuse imaš
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
je, taj, 8. godina kažeš, wow!!! svaka čast
ma iznenaditi će on tebe opet, samo pazi da budeš doma ![]() |
||
![]() |
||
|
schumy prekrasni su ti kaktusi, pogovoto ovako rascvjetani
![]() a to za krađu... ne znam kakve su to osobe ![]() uzeti pelcer - ako ima viška, mislim da to svi radimo, priznali ili ne ali odnijeti cijelu biljku ili uništiti nečiju biljku... za to bi trebalo kažnjavati to može napraviti samo osoba kojoj nije istinski stalo do biljaka, koja nema nikakvog poštovanja i osjećaja i koja sigurno nikad nije "digla" biljku iz sjemena, grančice, lista... |
||
![]() |
||
|
Schumy mislim da su to parodie.
|
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
schumy i meni se čini da i ti imaš zavidnu kolekciju, zar ne!? prekrasni su, to ne moram ni napominjati!
![]() |
||
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
||
![]() |
||
|
Cure, hvala na podršci, to mi puno znači.....
A sada ćemo pohoditi 2008 godinu. Ja kaktuse imam na 2 lokacije: a) Doma - te zovem "kućna barerija" b) U firmi - te zovem "radna baterija" Evo nekoliko rascvjetalih "bodljića" iz "radne baterije". To su sve mammillarie: ![]() ![]() ![]() ![]() Kako vam se sviđaju? Pozdrav, laku noć...............schumy |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |