Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam curice moje!Drago mi je da vam se sviđaju moji radovi!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Slavice radovi su mi odlični...posebno cameo pisanice(moji ukućani me stalno ispravljaju ne jajca nego pisanice)
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
halo!!!!!!!!! gdje si zapela, čekamo nove radove
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala Andora,hvala Gogs na brizi,radova ima,radi se punom parom ali zapela sam u tehničkim problemima,pokvario mi se laptop pa se evo švercam na sinovom a do njega je teško doći,rješit ću valjda uskoro i to! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ima još toga ali neka malo ostane i za drugi dan da vas baš ne ugnjavim previše,ima još nekih sitnica za završit,proljetnu kutijicu sa visibabama nisam lakirala,svako jaje i njegov pripadajući tanjurić bit će zapakovani zajedno a to ću slikati naknadno,visilice koje se vide u onoj košari stavit ću sutra.Imam problema sa laptopom pa koristim od sina a znate otprilike kako to izgleda,hvatam vrijeme kad on nije na njemu a to je rijetko!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...wow, koliko pisanica svih vrsta i oblika.... najviše me oduševljavaju ove tvoje "instalacije", tj. specijalna jaja od kojih radiš razne likove poput ovih dama sa šeširima, ideja za poklon-paketiće je super, a kutijica s visibabama preslatka... i jaaaaako mi se svidaju pisanice ukrašene elementima za nakit, stvarno si produktivna i puna ideja... |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
puno prekrasnih pisanica za koje je potrebno jako puno strpljenja(mirna ruka bez jutarnjeg konjačića) hihi...a kombinacija crno-bijelo-sivo bio bi moj izbor kod kupovanja (sto ljudi sto ćudi) .Puno ideja i puno truda je uloženo u tvoje radove a to se i vidi
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš si bila vrijedna. Puno prekrasnih radova.
Jaja u kompletu sa tanjurićima - odlična ideja. Oduševile su me ove crno-bijele kombinacije. |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kako si ti vrijedna žena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Čestitam ti na marljivosti. Napravila si puno lijepih radova. Najviše mi se sviđaju pisanice s malim cvijetićima sličnim margareticama. Od kojih materijala su izrađene.
Kutija s visibabama je razrađena . zgodna je . |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Kulike jajcofffff, da izdvojim koje? Ne,to se ne može
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su prekrasni,veseli,mastoviti,pravi proljetni! bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam curice moje na pohvalama
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
o pa to je draga moja čitav arsenal radova, kad samo stigneš toliko i tako lijepo raditi, divim ti se mila moja brođanko. Veliku ti pusu šaljem
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo Slavice krasne pisanice i pasent tanjurići
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
a ja se već zabrinula da si posustala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jao sesirica,jaja ,kako ti je sve divno,carice cestitam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |