Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 32> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nataly, nažalost i meni su pojeli one divne roze od lani koji izgledaju kao ruže, ostao mi samo jedan ili dva. Inače ne vadim ih van, tko bi to sve stigao. Nešto sam ih posadila u košarice, možemo se samo nadati da će voluharice imati nešto drugo za jesti preko zime.
![]() ![]() Anči- jako je fini kolač, al ja stavim duplo manje maslaca u kremu, tak mi je bolje, a i tješim se da je dijetalnije. ![]() Hvala ti, ako se ne snađeš, šaljem ti bebice kad narastu! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće i odlične fotografije. Falila si nam s ovim prekrasnim detaljima!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Joooj kak mi je toplo pri srcu sad!
![]() Sjetila sam te se danas, izašlo mi brdo onih menti i čim malo ojačaju šaljem ih k tebi. Raširile su se na jedan kvadrat od lanjskog jednog grma. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Lily i ja muku mučim sa mentom, pa ako kome treba javite se!
Samo da kažem da sam se tako lijepo nauživala u tvome vrtu, na terasi kraj kamenjara... uf... nakon dana i dana vodenih kozica, crtića, i svega što ide u tom paketu! ![]() pozdrav |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Baš ti je lepo sve!
Štel sam ti ovim putem zahvaliti za poklon, koji je prekrasan! Žal mi je kaj te nis videl, al' buš valda na drugu kaficu došla.. |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno ti je cvijeće, a i odlično si ga slikala
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Imaš dara za fotografiju ali i dobar aparat..........
Ova kombinacija mi se posebno sviđa.........
![]() |
|
![]() |
|
Leonata-hvala na posjeti, što se tiče mente, valjda su sve takve, neobuzdane i lakorazmnožive. Biti će sličica, dosadit ću vam sa njima, sad konačno imam što za slikat.
![]() Medo-žao mi za kavu, žao mi je, bila sam 100% sigurna da ću doći do zadnjeg dana. ![]() Drago mi je da ti se sviđa clematis i da ti je dobro. A za kavu, nadam se da ćemo se vidjeti uskoro! ![]() ![]() Otok i Bergenia-fala Vam na pohvalama i na dolasku ![]() ![]() evo jedan sramežljivi cvijetak stelate magnolije ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da ne bi mislili da je to sve.
![]() zumbul ![]() phloxić ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lila phlox
![]() plavi jastučac-cvijet ![]() |
|
|
|
![]() |
|
presličica
![]() još zumbula ![]() zlatna jagoda ![]() |
|
|
|
![]() |
|
u tulipanu
![]() ![]() ranunculus ima gosta ![]() cvijet moje pendulaste trešnje japanke ![]() Evo i maslačak mi procvao. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav do kasnije, idem sad van, jučer sam imala drage goste, Saru sa obitelji, Bigi i njene ženskice i KatReu koje su me darivale novim cvjećkama koje bih trebala posaditi. Bilo nam je prekokrasno! Zenovito!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Divno ,divno !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Slike su ti prekrasne, stvarno puno znači dobar fotić. Kad ja hoću slikati malo iz bližega sve mi je mutno
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasno cvijeće prije svega, a oko za fotku savršeno! svaka ti čast!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i naše WLiliy sa lijepim proljetnim, vedeim, cvjetnim slikicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Davno sam na TV-u gledao neku vrtlaricu iz Australije koja je rekla: "Ako zaista želite upoznati svoj vrt i vidjeti nešto novo u njemu, promatrajte ga kroz povećalo." Ti si svojim fotografijama dokazala da je to istina. Ovako uvećani detalji stvarno otvore taj novi svijet i pokazuju koliko je čudesna moć stvaranja Majčice Prirode. |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |