Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 18:45
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Baš bi mi dobro došlo malo vitamina,nekakva me viroza uhvatila    Monstera imaš li ti kakav recept protiv prehlade?

Čaj,med, limun i đumbir, da vidiš kako začas prođe i gripa i prehlada!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:43
ja tamam htjela da se salimo kad ono Viz se obrezala,bas mi zao Viz uh :(
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 23:10
Nismo,nismo, ima i za tebe!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 19:51

Čekam vas!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:45
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

..pa koji bi..lijevom rukom držim narezak...oliti već kaj treba...ne...zvirneš malo ukrivo i cap...sunce mu kalaisano, sad kucka ko tikatakica i ima pentituru 39.

Baš mi je žao da si se porezala...

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 23:15
evo me ja se zadeevrala oko palacinaka heh,
znam monstera zato kazem tako mi kazemo stas svaki narod svoj jezik fura heheheh.
dmirce punim jos busu sto bi vizardica rekla jos nisam zavrsila sa palacincima hehehe
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:36
...većer žemske..eto i mene..baš sam neki pegula danas, gledam ja kak padaju krpe snijega, režem nareske i umjesto nareska, čvaknem palac...jojojojjj, muke ti ježeve, sve zvijezde brojim.Ova tortica gore...baš mi došla ko utjeha a naradije bihod muke.

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:58
Pustolovko nije isto porezati i obrezati...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 20:07

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:47
ako kod vas pada eto i kod na sutra garant.joj Viz kud si blehnula u snijeg eto sad belaja.nije da si ga pozelial toliko pa gledas
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 23:16
Opet nam se Pustolovka umaza palačinkama!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:30
Ajde,ajde! Ima zime i kod nas!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:55
ma mi tako kazemo porezala-obrezala hehe.tako i ja dugo kuzim neku vasu rijec al skontamo se.
osunetila haha izvini
joj pa kako sad mozes oko bebe sa takvim prstom? ja na ranu stavim na cistu gazu kantarionovog ulja i zamotam brze mi zaraste.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 18:11
G.trava nisam skuzila koliko dugo se to kuha,mozel objasnjenje i aj se lijecim najvise biljem.trenutno lijecim promuklost i slajm
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:41
..pa koji bi..lijevom rukom držim narezak...oliti već kaj treba...ne...zvirneš malo ukrivo i cap...sunce mu kalaisano, sad kucka ko tikatakica i ima pentituru 39.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 23:08
Jeste pojeli sve palačinke?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:38
Joooooj Wiz pa kud baš palac?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 23:01
Kod nas se npr. obrezuju voćke i sl.....dok kod vas ta riječ ima   više značenja....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 21:57
ja se pojavila napokon.imal zime kod vas,ovdje ima.
joj monstera sto pokaza tortu morat cu palacinke opet pec
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 22:48
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

ja tamam htjela da se salimo kad ono Viz se obrezala,bas mi zao Viz uh :(

..kak misliš"obrezala"
pa nisam se osunetila, omg,
evo me za 15 min stižem opet, bebica me zove
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.