dadinicin kreativni kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 32> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svaka čast
![]() a ova čipka na tunjuru mi je posebana ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
PA moram se nadovezati na Cimi ma zbilja puno puta čujem dobila ovo,dobila ono od tete,prijateljice,sestre...a ja zbilja ne pamtim kad sam nekada od nekog nešto dobila... A za tebe teta bravo ostat ćeš najdraža teta cijeli život,a princeze su odlične rado bi sad koju imala na tanjuru.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bravo za tetku ! I ja bi jednu takvu tetku...
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
eh dadanice, očekivala sam slike kalupaša na koje sam bila jučer pozvana
![]() a onda me dočekaju princeze i to baš u vrijeme kada pijem popodnevnu kavu.... ![]() i uz to hrpa sašivene odjeće!!! ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Bravo za tetu, i ja sam teta pa znam kako to ide, imam dva nećaka od 6 i 10 godine i nema toga što se ne bi napravilo za njih. A princez krafne nisam pravila i jela godinama. Svaka ti čast i za jedno i za drugo.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Eee, kad' bih mogla birati, rado bih te za tetu izabrala! U životu sam inače uglavnom više davala - primala jako malo ili ništa, naročito u djetinjstvu. (Ne mislim tu na svoje roditelje). Ali mi je jednom moja teta kupila materijal za suknju koju mi je šnajderica sašila. To je bilo negdje oko 1960. godine. Ja se i dan danas sjećam boje i dezena te suknje i da je bila "u glokn" ili "u zvono" sašivena. Ta suknja mi je očito bila nešto posebno jer je to bio poklon od moje tete. Tako će se i tvoje nećakinje sigurno sjećati kako im je teta šivala lijepe stvari. A ove tvoje princes krafne tako dobro izgledaju da bih odmah za sebe uzela cijeli tanjur.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Vijolice
![]() Ane ![]() Ljiljus, ![]() Miška, ![]() Jedna draga dama mi je rekla - ni slučajno nemoj odustati od lutkica! Uz ovoliku vašu podršku i ohrabrivanje, to mi niti ne pada na pamet. Drage moje, hvala vam na posjeti!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
dadinice, pratim te iz prikrajka
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Što reći nakon svih pohvala nego da ija kao neko dite uživam gledajući ih.Prekrasne lutkice stvaraš svaka čast.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Uživam gledati tvoje radove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bucka , što reći nakon ovog tvog komentara koji me dirnuo...... mogu ti se samo od srca zahvaliti na tako lijepim riječima.
![]() Bez obzira kome radim lutku, uvijek ju radim sa jednakom dozom ljubavi. I uvijek se jednako nadam da će ta lutka usrećiti neko dijete, da će je voljeti kao što sam ja voljela svoju. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikice,
![]() Monna, ![]() Milice, ![]() Drage moje djevojke, hvala vam na posjeti i na lijepim riječima!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |