Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 154> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maknuti ću tradescantiju, ionako mi je bila viška, zato je i tu gdje je. Bilo mi je žao baciti. U međuvremenu sam dogovorila zalijevanje cvijeća dok sam na godišnjem. To mi je uvijek noćna mora.
![]() Dio tradescantija sam već odvojila za susjedu, a ići će i ova iz palmerijeve tegle. Zaslužila je žena i više, zbilja mi se potrudi oko cvijeća, pogotovo što ima i puno svojeg. Pola jutra joj prođe dok zalije sve što mora...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hvala, hvala... miska mi je šapnula kako da ukrotim majčinu dušicu jer se jako širi. Ali, ja je obožavam!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasni cvjetići, a tek "psina" presladka je
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hoya je , bila sam u nekoj strci pa ti nisam stigla napisati , baš mi je drago da ti se primila ja imam dvije ogromne možeš vidjeti na mojoj temi , od kada ih držim na istočnom prozoru razmotane i obješene na žicu super rastu i napreduju, voli manju posudu , umjereno zalijevanje a vjerujuem da će imati puno ljubavi kod tebe ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Miranda, drago mi je da ti se sviđaju moje prinovice, još kad malo stasaju i popune praznine... Jako si želim da sve naraste tako da se ne vidi tlo. A Mrva - to je mustra, lako uči kad je klopa u pitanju.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivno si smjestila majčinu dušicu među kamenje,super izgleda
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Bugice,krasni su ti noviteti I odlično smješteni!
![]() Nasmijala me Mrva... problem je bio dovući je pred objektiv,a sad je nećeš moći maknuti! ![]() Preslatka je! ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Prekrasno, bugice, toliko ljubavi imaš za biljke, i vjerujem da će te svime nagraditi.
Kažeš da ti strpljenje nije vrlina-mnogima nije, ali s vremenom naučiš da nešto raste i napreduje brže, a nešto polaganije, pa uvijek ima nekih događaja u našim vrtovima, pa i kad ono nešto trebamo malo pričekati, vrijeme nam obuzmu one "brzice" :) A i ljepota je u tom nastajanju i popunjavanju rupa! Veliki pozdrav ti šaljem!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dea78, hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Tvoja pohvala mi veoma godi, hvala na lijepim riječima! ![]() Hehehe... "psinica" je vrlo svojeglava pesica sa stavom...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
neznam sto reci pa eto
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Da, u pravu si... Treba strpljenja. Moram reći da je već sada vidljiv napredak u mom cvjetnjaku, polako ali sigurno cvjetići rastu, neki novi su stigli i lijepo se popunjavaju praznine. Kao i za sve i za to treba vremena.
Pozdrav i tebi, drago mi je da si navratila! Dođi mi opet!
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |