Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 243> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ja uvijek kasnim,draga prijateljice i od mene iskrene čestitke,velika pusa za tebe slavljenice
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sretan ti Triša treći rođendan na Forumu...Mislim da u ove tri godine nisi ni jednog trenutka požalila što si ovdje s nama i mi s tobom, jer biti ovdje znači da imaš puno prijatelja, a prijatelji su pravo bogatstvo...Meni će uskoro biti dvije godine i jako sam zadovoljna što sam vas svih upoznala i što se svakodnevno družim s vama, a mislim da je tako i kod tebe...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima, naravno da je ivaj forum i ljudi koje sam tu upoznala nešto najljepše što mi se zadnjih godina dogodilo.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Triša, svako dobro u novoj godini!
Hodnik, agava, žuta ruža...
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sretan 3. forumski rođendan i od mene !
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opa, ovdje se slavi ..........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pridruzujem se cestitkama
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Došla sam vidjeti kako moj plumbago
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sretan 3. forumski rođendan i od mene s malim zakašnjenjem
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uh umalo da zakasnim na slavlje,ali sam u gostima pa ne mogu stalno biti na forumu.ali ipak i od mene čestitke za moju dragu prijateljicu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje, hvala vam lijepa što ste tu i kad mene nema.
Nema se u dvorištu što za slikati, osim onih nekoliko stvari koje su smrzle. Ljuta sam na biljke koje ne podnose zimu, a još više na sebe što ih skupljam.
Aptenia cordifolia smrzla. Ne kažem da neće baciti mlade listiće iz korijena, ali što to znači sve opet ispočetka.
Ne definitivno biram biljke koje podnose niske temperature, dosta mi je gledati "smrzotine" u dvorištu. Definitivno mjenjam koncepciju dvorišta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nema odustajanje, samo naprijed
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hahahaha, i ti to kažeš da odustaješ, baš si me nasmijala. Vidjet ćemo na flori i ostalim sajmovima, što nećeš kupiti
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma šta ti čestitati bolan što ovaj narod zaj...tri duge godine a mene 2---joj i to tii oprostiti i još ti čestitati sunce moje najdražeeeeeeeee
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Eto, kao da sam ja pisala. I ja sam sebi na kraju rekla: Definitivno mjenjam koncepciju dvorišta !!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hvala svima. Da znate jedino je Hoya prava, ona me u potpunosti podržava u promjeni koncepcije dvorišta i zato ću se ove godine više s njom družiti,
![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga Trisa koliko puta sam rekla necu ovo ili ono,i nikad nisam zadovoljna...sad cekam proljece da vidim sta je prezivelo u vrtu,a i ponekad posadim biljku na pogresnom mjestu
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |