Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 06:23

stoje ovo korjenko?   kao da je bozur...krasan je...Heart
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 08:19
Kamen u tvom vrtu je stvarno čudesan. Biljke koje ga obavijaju toliko prirodno djeluju kao da su oduvijek tu. U pozadini jedne fotke vidi se predivan niz četinjača (thuje možda !?), lijepo oblikovane. Bijela je i moja "the best" , a pogotovo uz kamen odlično pristaje. Thumbs Up
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 11:49
Klaudija.....meni nije dugo trebalo da nabavim Kanzan. Pred par godina cca 4-5 vidjela sam ju na jednoj divnoj slici u časopisu Moj vrt i odmah krenula u potragu. Druge mi je sezone već rasla u vrtu. Big smile Jedino je što sam htjela da ima jedno deblo ali kad sam došla u rasadnik bile su samo 3 i izabrala sam najljepšu.
Ove sam joj godine odrezala neke grane jer je jako narasla u širinu pa sam ju počela oblikovati.
Predlani sam uz pomoć Muhle Hug posadila Kiku Shidare (viseću) i 2 stupaste Amanogawe.
Sve si nekako mislim nabaviti još jednu Kanzan, vidjela sam ih ove godine u MBM ali su tako visoko cjepljene da mi se nisu svidjele, nabasat će kad-tad Wink
Šaljem ti veliki Hug

Josipa......da to je drvenasti božur, jel da da je krasansmile71

Rajski vrtovi.. hvala na posjeti, to su tuje Smaragd, dugo im je trebalo da se prilagode i predlani mi ih je nekoliko komada "uzela" suša, dobro da nije bilo više žrtava, prerijetko sam zalijevala to ljeto bilo je dosta sušno i toplo.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 13:12
smile57
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 13:41
Jako mi se sviđa tvoj bijeli vrt! Ovaj bijeli božur je divan! Ti drvenasti božuri su stvarno posebni.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 14:57
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

smile57

Mari...pa kad ćeš više u naše krajeve ? Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 15:11
Eto, konačno i javljanja iz/sa hacijende!!!
Drago mi je bilo vidjeti nove slike!

Ali, vidjevši slike, počinju i nove čežnje........... bijela brunera (zar ne? ili sam opet lupila?)

kako bilo da bilo, tebi i hacijendi smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 15:30
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Jako mi se sviđa tvoj bijeli vrt! Ovaj bijeli božur je divan! Ti drvenasti božuri su stvarno posebni.

Pozdrav Karmen , dugo te nije bilo.......ove će godine biti stvarno pravi bijeli vrt, puno sam biljki rasadila, dodala dobre zemlje iz kompostišta, sve se je lijepo razraslo. Ima jako puno raznih vrsti biljki, jedino još što bi posadila je bijeli delphinium-kokotić, da mi bude onako malo english šlih Wink. Digitalis imam divan bijeli od Free Big smile. Lupinuse bijele sam više puta pokušavala ali ništa, očito "me neće" pa sam od njih odustala. Imam ih u lila boji.....
Svrati opet, "pit ćemo kafe" Big smile

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 15:37
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Eto, konačno i javljanja iz/sa hacijende!!!
Drago mi je bilo vidjeti nove slike!

Ali, vidjevši slike, počinju i nove čežnje........... bijela brunera (zar ne? ili sam opet lupila?)

kako bilo da bilo, tebi i hacijendi smile78

Helou, helou Big smile....da,da to je "Mr. Morse", divna je jer ima šatirano lišće i bijelo cvate.
Od lani imam i "Jack Frost" isto šatirana sa plavim cvatom.
šaljem ti smile78

(zgora Opatije)
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 22:16
Samo da znaš da sam ti sve pregledala po treći put otkad si postavila nove sličice i opet se svemu nadivila. Drvenasti božur je stvarno lijep, ali onaj rozi me prikovao za ekran! smile227 
Meksička naranča mi je otkriće, djeluje tako raskošno; principessa Kanzan se predivno okitila cvjetićima; perunike imaju divnu tamno plavu boju; iberis, tulipani, šeboj... sve prelijepo!

Šaljem ti lijepe pozdrave iz kišom okupanog Zagreba! 

“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 22:31
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

smile57

Mari...pa kad ćeš više u naše krajeve ? Hug

Kad me vidiš, onda me se nadaj! smile73 (Nemam zu..još  Wink
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 11:54
Drvenasti božuti su ti krasni a bijeli lupinus češ imati samo da mi procvjetaju da vidim koji je bijeli Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 11:57
sto bijeli s to drvenasti..predivan je....nedavno sam i ja postala vlasnikom jednoga no boju neznam nije ni bitna lijepo se drzi al sam ga morala dobro ograditi od mog snupa...inace bi ga sigurno malo probao...smile41
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 19:19
divota jedna kod tebe,neznam sta bi mogla izdvojit ,sve mi je lijepo...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2015 u 12:27
Andina.....hvala da si svratila....još malo pa će mi procvast onaj tvoj karanfil....joooj jedva ga čekam Big smile

Mari..... ja čekam a onda ćemo skupa zapiti ono što ti čekaš Wink Big smile

E. Nona.....hvala ti puno , ma valjda će se jednom "uhvatiti" Wink

Josipa.....ta iznenađenja kad ne znaš boju su super , ja imam još 3 različita mala u vazama , isto će biti iznenađenje Thumbs Up

Kamenjar....hvala na posjeti Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2015 u 22:31
Bijeli vrt je moja čežnja zato uživam u tvom divno je prošetati tvojom hacijendom.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 08:26
bas tako..ja cu ove godine imati puuno iznenadjenja sve je novo...svega nesto znam po slikama kako ce cvijetati....Thumbs Up
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 08:56
Korijenko, draga, uživala sam šetajući tvojom hacijendom... predivno si sve uredila... besprijekorno, baš po mom ukusu... smile64 Imam jedno pitanje - je li ona nježna visoka travkica na stranici 194 stipa?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 09:03
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

Bijeli vrt je moja čežnja zato uživam u tvom divno je prošetati tvojom hacijendom.

Hvala na posjeti......ako imaš mjesta napravi bijeli vrt, od svih djelova vrta ja najviše tamo uživam Big smile

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 09:05
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Korijenko, draga, uživala sam šetajući tvojom hacijendom... predivno si sve uredila... besprijekorno, baš po mom ukusu... smile64 Imam jedno pitanje - je li ona nježna visoka travkica na stranici 194 stipa?

Je , je to je stipa, na tom mi je mjestu do pred malo rastao penisetum ali sam ga morala preseliti na drugo mjesto jer je ogroman.

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.