Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 203> |
Korisnik | ||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() stoje ovo korjenko? kao da je bozur...krasan je...
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
|
Kamen u tvom vrtu je stvarno čudesan. Biljke koje ga obavijaju toliko prirodno djeluju kao da su oduvijek tu. U pozadini jedne fotke vidi se predivan niz četinjača (thuje možda !?), lijepo oblikovane. Bijela je i moja "the best" , a pogotovo uz kamen odlično pristaje.
![]() |
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Klaudija.....meni nije dugo trebalo da nabavim Kanzan. Pred par godina cca 4-5 vidjela sam ju na jednoj divnoj slici u časopisu Moj vrt i odmah krenula u potragu. Druge mi je sezone već rasla u vrtu.
![]() Ove sam joj godine odrezala neke grane jer je jako narasla u širinu pa sam ju počela oblikovati. Predlani sam uz pomoć Muhle ![]() Sve si nekako mislim nabaviti još jednu Kanzan, vidjela sam ih ove godine u MBM ali su tako visoko cjepljene da mi se nisu svidjele, nabasat će kad-tad ![]() Šaljem ti veliki ![]() Josipa......da to je drvenasti božur, jel da da je krasan ![]() Rajski vrtovi.. hvala na posjeti, to su tuje Smaragd, dugo im je trebalo da se prilagode i predlani mi ih je nekoliko komada "uzela" suša, dobro da nije bilo više žrtava, prerijetko sam zalijevala to ljeto bilo je dosta sušno i toplo.
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Jako mi se sviđa tvoj bijeli vrt! Ovaj bijeli božur je divan! Ti drvenasti božuri su stvarno posebni.
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Mari...pa kad ćeš više u naše krajeve ?
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Eto, konačno i javljanja iz/sa hacijende!!!
Drago mi je bilo vidjeti nove slike! Ali, vidjevši slike, počinju i nove čežnje........... bijela brunera (zar ne? ili sam opet lupila?) kako bilo da bilo, tebi i hacijendi
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Pozdrav Karmen , dugo te nije bilo.......ove će godine biti stvarno pravi bijeli vrt, puno sam biljki rasadila, dodala dobre zemlje iz kompostišta, sve se je lijepo razraslo. Ima jako puno raznih vrsti biljki, jedino još što bi posadila je bijeli delphinium-kokotić, da mi bude onako malo english šlih ![]() ![]() Svrati opet, "pit ćemo kafe"
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Helou, helou ![]() Od lani imam i "Jack Frost" isto šatirana sa plavim cvatom. šaljem ti
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Samo da znaš da sam ti sve pregledala po treći put otkad si postavila nove sličice i opet se svemu nadivila. Drvenasti božur je stvarno lijep, ali onaj rozi me prikovao za ekran!
![]() Meksička naranča mi je otkriće, djeluje tako raskošno; principessa Kanzan se predivno okitila cvjetićima; perunike imaju divnu tamno plavu boju; iberis, tulipani, šeboj... sve prelijepo! Šaljem ti lijepe pozdrave iz kišom okupanog Zagreba! |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
Kad me vidiš, onda me se nadaj! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
Drvenasti božuti su ti krasni a bijeli lupinus češ imati samo da mi procvjetaju da vidim koji je bijeli
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
sto bijeli s to drvenasti..predivan je....nedavno sam i ja postala vlasnikom jednoga no boju neznam nije ni bitna lijepo se drzi al sam ga morala dobro ograditi od mog snupa...inace bi ga sigurno malo probao...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
divota jedna kod tebe,neznam sta bi mogla izdvojit ,sve mi je lijepo...
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
|
Andina.....hvala da si svratila....još malo pa će mi procvast onaj tvoj karanfil....joooj jedva ga čekam
![]() Mari..... ja čekam a onda ćemo skupa zapiti ono što ti čekaš ![]() ![]() E. Nona.....hvala ti puno , ma valjda će se jednom "uhvatiti" ![]() Josipa.....ta iznenađenja kad ne znaš boju su super , ja imam još 3 različita mala u vazama , isto će biti iznenađenje ![]() Kamenjar....hvala na posjeti
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
|
Bijeli vrt je moja čežnja zato uživam u tvom divno je prošetati tvojom hacijendom.
|
||
![]() |
||
|
bas tako..ja cu ove godine imati puuno iznenadjenja sve je novo...svega nesto znam po slikama kako ce cvijetati....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Korijenko, draga, uživala sam šetajući tvojom hacijendom... predivno si sve uredila... besprijekorno, baš po mom ukusu...
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala na posjeti......ako imaš mjesta napravi bijeli vrt, od svih djelova vrta ja najviše tamo uživam
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Je , je to je stipa, na tom mi je mjestu do pred malo rastao penisetum ali sam ga morala preseliti na drugo mjesto jer je ogroman.
|
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |