Dnevnik by Stephanotis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vratila si se u svoj dnevnik, pa bilo je i vrijeme. Cvijeće raste, kozice su srećom prolazne i ne ostavljaju tragove ako se pazi, a i bolje je da ih prebole kao djeca.
Moja prijateljica koja ih kao djete nije imala sada kad ima 60 godina godinama ju napada herpes svagdje po tijelu (to je isti soj).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Imala sam "istu sreću " kao i ti da su mi i MPS i MPK dobili kozice uslijed ljeta, ludnica. Izgledali su kao mali Marsijanci onako bijeli na točkice od pudera (to se nekad kupovalo u apoteci, ubi me ali ne znam kako se zove, tražila sam pude kod vodenih kozica, neka tekučina je bila koja se prije upotrebe promučkala i kad se sasušila na kozici izgledala je kao bijela pjegica! Stanovali smo u potkrovlju i u dnevnoj sam sobi imala kadicu sa vodom punom hipermangana i lijepo smo se brčkali, uđu u kadicu, poprskam ih i onda gole van i bez brisanja dok se ne posuše pa onda ponovno!. Da nije bilo te vode mislim da mi ne bi preživjeli. Sva sreća da nisu ostali nikakvi "krateri"
Sretno
![]() |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Uf teško, jadničak. Morala sam mu ošišati loknice da mu bude malo lakše. Imamo klimu doma, ali ga ne želim puno klimati. Mora se naviknuti na ove grozne vručine, jer mi se čini da nećemo više imati normalnih ljeta... Sad ionako zbog kozica ne smije još bar tri tjedna na sunce, pa samo ko vampiri izlazili samo u sumrak.
![]() ![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Reci ti nama kako tvoj namiljiji cvjetak podnosi vručinu
![]() |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Eto da malo obrišem prašinu sa svog dnevnika. Nemam ni jednu slikicu za staviti, jer je za to potrebno ponijeti fotić, a bome i kabel.
![]() ![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš ti je sladak, obožavam plavo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Da skinem paučinu sa svog dnevnika... Pošto cvijeća nemam ništa novog, eto slikica mojeg mini kamenjara...
Mališa i ja pozdravljamo svako jutro cvijetiće...
![]() ![]() Floraart sam nažalost propustila, iako možda i bolje jer znam da se ne bi mogla suzdržati... a mjesta za cvijeće niotkud.
![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Steph, dobro da si obišla prva taj predivan verin kamenjar!!!
![]() Bravo za druženje!!! Nadam se i ja kad malo usporim tempo da se vidimo na kavi!!! ![]() |
|
![]() |
|
Joj divno Vera.
![]() ![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
Kak su moje susedice vrijedne, vidite vi ljudi koliko se tu cvijeća izmijenilo i napravio prekrasan balkonski kamenjar i nevjerojatno ali još proljepšao Verin purgerski raj!
|
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Evo stephanotis posadila sam cjetiće koje si mi pokonila
![]() Ovaj sam posadila isto u kamenjar odmah, nadam se da će pustiti korjenje, što ti misliš?
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
cvijeće i kolači...pa može li bolje od toga
![]() |
|
![]() |
|
Šta ne kažeš, šaljem ga za vikend do tebe.
![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
I pošto ja baš i nemam puno cvijeća da mogu naslikavati, eto opet moje ljepotice...
![]() ![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
Evo što se jučer "radilo". Pila se kavica kod Vere. Dakle, njen kamenjar je diiiivaaaan. A pošto nas dvije osim ove stranice, veže i coolinarika, Vera je ispekla kolač koji sam joj na toj stranici ishvalila. I nisam pogriješila, kolač je prefini. Bio je i mališa samnom i uživao u kolačima, cvijeću, soku ( koji doma baš i ne dobiva, pogotovo ne u svojoj čaši, pa je bio van sebe
![]() ![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
Sve je preslatko, a Luku imamo i mi, pa čujem da je motorista, e onda sigurna spada k nama moji svi voze motore, svaki svoj, ludi su za motorima.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() Klinčići su predivni... Baš me razvesele svako jutro kad idem škicati cvijeće na balkon.
|
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Pozdrav stephanotis . Tek sad sam vidjela tvoje sličice sa novim biljkicama , vidim iklinčići su posađeni u žutoj kantici. Itvoji pokloni su posađeni i sutra ih uslikam po danu pa postavim slikice. Pusa MALOM MOTORISTI. |
|
![]() |
|
Joj hvala
![]() ![]() Luka šalje pusu natrag i cvijetić iz maminog kamenjara.
![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
Drago dijete sreće stvarno ti prelijepo izgleda kamenjarčić!
Javite se - hoću i ja biti s vama...a Luki
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |