Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 67> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Znam da prezimi na izuzetno niskim temperaturama, prošle sam ga godine donijela s Paga i stavila u zemlju. Vidim da je živ, jedva čekam da vidim hoćeli mi cvjetati jer su cvjetovi prelijepi. I ja svoje kamenje čupam iz suhozida, no kamenčićima netjak i ja ne odoljevamo - igramo igrice asocijacija i to je ludilo. Velim da ćemo morati kupiti kamion jer nas u avion više neće pustiti.
Slike i ideje su ti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Predivan kamenjar. Predivan mi zvuči čak preslabo... pre pre pre pre pre divan mi zvuči puno bolje!!!
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uf, uf
![]() Kad će već jednom doći toplije da se moj kamenjar probudi i procvijeta?!!
Dosadno mi je već u kući! Hoću vaaaaaaaaan!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bergenija kamenjar je za čistu peticu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svi bi mi van!!! Kad provjeta biti će prekrasan...
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Kakav je ovo cvijet sto sitno bijelo cvijta???
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne znam ime, ali sve je u kompletu predivno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne znam kako se zove to bijelo no imam ga i ja već godinama.Trajnica je,jako se razraste i ne možeš je se riješiti i da hoćeš.Dubok i razgranat korjen ima Ja sam je mislila presaditi nakon par godina no nisam je uspjela cijelu izvaditi.
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Mislim da se radi o puzavoj sadarki (Gypsophila repens) koja se koristi pri formiranju kamenjara kao niska trajnica ..
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
A kada i koliko dugo cvijeta??
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
vrijeme cvatnje: svibanj, lipanj položaj i tlo: sunčano, suho do umjereno vlažno ... ima je i u roza boji... |
|
![]() |
|
Bok!
Donati 5 iz poznavanja cvijeća! Kao što je napisala postoji i roza gypsophila ili puzava sadarka!
Evo i slike! Nju sam tek Lani dobila pa se nije stigla tako lijepo proširiti kao ona bijela!
![]() Evo još jedne moje miljenice; SAPONARIA
![]() ![]() Da ne bude paran broj slika, evo još jedne slike!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
živim u sred krša a nemam kamenjar :)
ovdje ima divnih slikica - još malo pa ste me nagovorili da i ja složim jednog hihihi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
prekrasnoooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Bergenija, pa ovo je zaista savršeno, predivno
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Predivno, moram hitno i ja negdje u vrt ugurati kakav kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bergenia, nisam ni mislila doslovce na obalu, pa pogotovo u Istri na obali i nema više kamena, sve su zdrobili u nekakvo kamenčićem sva sreća da još postoje suhozidi i da se nađe puno toga prelijepog. Nemoj se ljutiti ali jednostavno ne mogu odoljeti da svako malo nešto ne odnesem u ZG i onda se igram. Na taj si način produžavam ljeto, usrećujem sebe i druge. Ti si svoju okućnicu uredila tako da bih htjela u njoj biti patuljak! Mali Kamenko! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |