moj ranč |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To mi reci,stanovao u Rešetarima 4 mj,kada smo vam gradili plinovod po NG.mislim da je to bilo 98.možda sam ti i dvorište prekopao.
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kako je svijet mali! Moj tata je iz Rešetara i tamo sam odlazila kao dijete.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Danas malo novih slika sa ranča. Moram reći da sam sva jadna zbog ove grozne suše.Nema vode više ni u barici, rajčice su ostale sitne,krastavci kornišoni cvjetaju ali ne znam do kada po ovakvom vremenu.Zemlja je tako tvrda da se ni trava ne može čupati.
Poslušala savjete i posijala nešto cvijeća između povrća. procvjetali kosmosi. ![]() djevojački oko ![]() brokula ![]() mahune ![]() tikvice ![]() mrkva i luk sve zaraslo u kopar ![]() rajčice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Zreli paradajzići
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
SilveK... Kada već spominješ paradajziće... Ti si mi poslala sjeme onih koktel rajčica, ne? Moram pofotkat ih sutra... Imam ih u jednom loncu na balkonu, prekrasno su narasli i dosta su cvjetali (još uvijek cvjetaju), sada čekam da krenu u stvaranje plodića...
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Ranč je supika... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
[QUOTE
Hvala svima na pohvalama, samo na slikama izgleda puno bolje nego stvarno.Ali eto trudim se .[/QUOTE] Ima nas još kojima na slikam sve ljepše ispada nego je u prirodi. ![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() moj današnji radni uspjeh i hrpa koja me još čeka
![]() grašak
![]() silvekini kosmosi su tako slatki da ih nisam imala srca počupati
![]() trebala bi još jednom pokositi prije zime...
![]() da mi se vrt ne pretvori u OVO kod kao kod mog desnog susjeda.
![]() lijepo mali otrovno
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imaš ti posla....ma nema šanse da tvoj vrt postane kao susjedov pokraj tebe....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrijedna Xenija, često mislim na tebe, kad u vrtu ugledam božur, ružicu koja još uvijek cvate, a i breskvica će uskoro u Sradnik, dobro se drži.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Koristim ove izgleda posljednje tople dane za vanjske radove ali pratim i ja što se tu sve radi. Čim malo zahladi eto mene češće da se divim vašim vrtovima i upoznam s novim članovima. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam naisla na ovu biljcicu(zadnja slika),tako je divna,cula sam da je otrovna.Steta...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Čekamo te, čekamo, češće na forumu
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasan paradajz i naravno prekrasan ranč
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasan ranc...paradajzici fini dolaze...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Konačno sam uhvatila vremena snimiti nove sličice iz svog vrta ali mi nešto šteka komp pa ću probati sada prebaciti
![]() MPK traži nepostojeće zlatice u krumpiru ![]() luk, korabice i loša mrkva ![]() malo su mi drhtale ruke, malo je puhao vjetar pa ispade jako loša slika facelije ![]() imala sam praznog mjesta i posadila papriku iako nikad ne uspjeva kod mene ![]() ![]() ove su mi bubice pojele uši na bobu ![]() bob koji je več obran ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
to su ti ličinke bubamare, jako korisne, blago tebi. Ja sam na jednom listu našla jajašca pa sad čekam razvoj događaja
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |