Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj ranč
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj ranč

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2008 u 21:46
Originalno poslano od člana xenia64 xenia64 napisao:

Vepre, nije mjesto pored Nove gradiške nego baš u gradu.Naravno , ne u centru nego ideš tamo prema Rešetarima pa skreneš lijevo u Ulicu braće Radić i tako do kraja puta
Hvala svima na pohvalama, samo na slikama izgleda puno bolje nego stvarno.Ali eto trudim se .

To mi reci,stanovao u Rešetarima 4 mj,kada smo vam gradili plinovod po NG.mislim da je to bilo 98.možda sam ti i dvorište prekopao.Wink
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2008 u 21:49
Kako je svijet mali! Moj tata je iz Rešetara i tamo sam odlazila kao dijete.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 23:06
Danas malo novih slika sa ranča. Moram reći da sam sva jadna zbog ove grozne suše.Nema vode više ni u barici, rajčice su ostale sitne,krastavci kornišoni cvjetaju ali ne znam do kada po ovakvom vremenu.Zemlja je tako tvrda da se ni trava ne može čupati.
Poslušala savjete i posijala nešto cvijeća između povrća.
procvjetali kosmosi.

djevojački oko

brokula

mahune

tikvice

mrkva i luk sve zaraslo u kopar

rajčice

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 23:08
Zreli paradajzići Clap....ja bum svoje još čekala...
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 23:16
SilveK... Kada već spominješ paradajziće... Ti si mi poslala sjeme onih koktel rajčica, ne? Moram pofotkat ih sutra... Imam ih u jednom loncu na balkonu, prekrasno su narasli i dosta su cvjetali (još uvijek cvjetaju), sada čekam da krenu u stvaranje plodića...

Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 23:16

Ranč je supika...
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 00:10
[QUOTE
Hvala svima na pohvalama, samo na slikama izgleda puno bolje nego stvarno.Ali eto trudim se .[/QUOTE]

Ima nas još kojima na slikam sve ljepše ispada nego je u prirodi.smile197
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 16:22
 moj današnji radni uspjeh i hrpa koja me još čeka

grašak
 silvekini kosmosi su tako slatki da ih nisam imala srca počupati

trebala bi još jednom pokositi prije zime...
 da mi se vrt ne pretvori u OVO kod kao kod mog desnog susjeda.
 lijepo mali otrovno

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 17:54
Imaš ti posla....ma nema šanse da tvoj vrt postane kao susjedov pokraj tebe....Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 22:11
Vrijedna Xenija, često mislim na tebe, kad u vrtu ugledam božur, ružicu koja još uvijek cvate, a i breskvica će uskoro u Sradnik, dobro se drži.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 22:43

Koristim ove izgleda posljednje tople dane za vanjske radove ali pratim i ja što se tu sve radi. Čim malo zahladi eto mene češće da se divim vašim vrtovima i upoznam s novim članovima.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2008 u 11:36
i ja sam naisla na ovu biljcicu(zadnja slika),tako je divna,cula sam da je otrovna.Steta...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 06:37
Čekamo te, čekamo, češće na forumu SmileSmile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 17:57

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 19:12
prekrasan paradajz i naravno prekrasan rančSmileSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 19:22
prekrasan ranc...paradajzici fini dolaze...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 00:03
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 21:58
Konačno sam uhvatila vremena snimiti nove sličice iz svog vrta ali mi nešto šteka komp pa ću probati sada prebaciti

MPK traži nepostojeće zlatice u krumpiru

luk, korabice i loša mrkva

malo su mi drhtale ruke, malo je puhao vjetar pa ispade jako loša slika facelije

imala sam praznog mjesta i posadila papriku iako nikad ne uspjeva kod mene

ove su mi bubice pojele uši na bobu

bob koji je več obran

Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:08
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 06:29
to su ti ličinke bubamare, jako korisne, blago tebi. Ja sam na jednom listu našla jajašca pa sad čekam razvoj događaja
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.