Velebit |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Velebit me oduvijek oduševljavao
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
evo nekih fotki sa velebita ali one zanimljive su na fotiću sa kojeg ih ne znam skinuti, još.... pa kad budem uspjela, stavim ... :O)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Griva imaš pravo Velebit je prekrasan, sa svojim vrhovima, planinarskim stazama, biljem kojeg nigdje drugdje nema, s pogledom na more. Bravo za tebe što si nam dio toga pokazala.
Drugi put kad se vraćam iz gorja preko te predivne planine, staviti ću i ja neke slike.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasno! A vidim buketić kantariona za doma se nosi! Ljepo!
I molim te - pridruži se sa fotkama leptira u temi Bube su u glavi- jer su ti leptirići prekrasni!!! ![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...more, stavim leptire tamo....
... nego namjero nism slikala bilje koje sam nosila doma.... bilo me sram.... krcat bunker auta.... :O(....Ali to je izvan granica nac. parka!!!!! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ako nismo u vikendici nedjeljom uvijek idemo u šetnju "lijepom našom", a kako smo ovaj puta bili put Krasnoga, pa po Velebitu evo da se pridružim na temi koju smo već otvorili.
Od Rijeke magistralom do Jurjeva, pa onda uzbrdo dobrom alfaltiranom cestom do mjesta Krasno, Svetište majke božje od Krasnog
S vrha predivan pogled na savršeno obrađene površine,
koje su zajedno sa ostalim djelatnostima zaslužne da je zaposlenost u Krasnom 100 % Tko god želi raditi ovdje i radi.
Razvijena je drvna industrija i poznate sirane
Putokazi nas upozoravaju gdje možemo provesti ostatak dana,
a mi odabiremo Zavižan, do kojeg se vozimo malo asfaltom, nešto makadamom, uglavnom na domak domu stižemo vrlo brzo
Pogled predivna s jedne strane kamenje izviruje iz trave
S druge strane more i otoci
Kavu pijemo u domu kraj kalijeve peći koja gori, jer iako je vani prekrasan sunčan dan, ovdje na vrhu temperatura je +11.
Pogled iz doma
Sa Zavižana vozimo prema dolje puževim korakom jer oni ovdje imaju prednost
Tu je i botanički vrt, pa uživamo u njegovoj flori
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E, triša samo ti nama uživaj........
Za ovo mjesto znam jer sam ti putem koračala lanjske godine sa svojim četvrtašima...
Izlet mi je ostao u jako lijepom sjećanju.
Priroda je tamo pravi odmor za dušu...............
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Predivna šetnja!!!
![]() A ja čekala na kavu i sada sam se uvjerila da si dobro napravila. ![]() I ja bi na tako predivne brijege! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša baš lijepo što si "digla" temu, jer ju ne bih vidjela. Ovako sam uživala u Gogicinim slikama i sad u tvojima.Zbilja tko može neka ide i vidi te naše ljepote "u živo". Krasno."Curke" hvala na ugođaju! |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Evo i moj doprinos s Velebita:
N.B. Neke slike nisu moje nego sam ih posudila od cure sa izleta, ali su mi prekrasne pa bi mi bilo žao da ih ne vidite
"Hotel" kod Prpe u Oštarijama
![]() Putem do Bačić kuka
![]() Uspon prema Visibabi
![]() Odmor na Visibabi
![]() ![]() Pogled sa Bačića
![]() Muž i žena
![]() ![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno i ovako sa stolice a kamo li vama koji ste se onuda "šetali"!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |