Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shasha - nudi-traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shasha - nudi-traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2007 u 16:33
Ok,ja dojdem sa tanjurom nečeg slatkog a odem sa .........Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2007 u 20:59
Vidiš da i ja "licitarim" sam mi donesi knjigu recepata da ti koji maznemsmiley_47
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2007 u 21:52
Ja bi hibiscuse,mini iris,pajasmin,phlox,santolinu.Ja sam stavila svoje biljke na slike pa nek vice ko ak hoce kaj.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2007 u 21:56
Hibiscuse i santolinu dobiš pelcere,a phlox (uh ne znam kad se sadi,valjda onda kad ga dobiješ) pajasmin i irise sa korjenom
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2007 u 22:03
Sad mi fali neki smajlic kaj skace onak veseliTongue
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2007 u 22:08
smiley_47tak ilismiley_90smiley188
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2007 u 22:10
bas ti,kak ih stavis?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2007 u 18:26
Shasha draga, ja ti imam sigurno oko 15 knjiga sa kolačima,3 registratora sa receptima sa mreže i hrpu časopisa. Hočeš rađe koji rp iz glaveQuestionCool
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Bodovi: 1213
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2007 u 11:35
dina, cekam papricice , makar 3 sjemenke Clap
Na vrh
kika View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 969
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2007 u 17:21
Ivane, javi mi adresu i sjemenke ti stižu od mene.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2007 u 23:44
imam i ja papričica iz vlastitog uzgoja...oce jos netko susenu koju?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 18:32
Evo svježeg popisa sjemena koji mi je viška.
Danas mi SilveK donjela vrečicu sjemena pa sam ja sebi odvojila koliko mi treba(i malo višeWink)a ostalo vama nudim jer mi bi ovo stvarno previše bilo.

-Liatris spicata(ljubičasti),to ne znam ni ja šta je,moram pogledati slike kod Silvek
-koktel paradajz-bobice
-crnjika(djevojka u zelenom)-SilveK pomagaj,kaj je to???
-Cleoma
-Petunije(bijelo-crvene)
-Prkos
-Šeboj
-Dragoljub
-Osteospermum(bijeli)
-Noćurak(crveni i šareni)
-Roza ivančice
-Turski karanfil
-Karanfilići (šareni)
-Blitva srebrnolisna
-Cinija(šarena)
-Pijetlova krijesta
-Roza trubice
-Kamilica
-livad.mak(crveni,roza,bijeli)
-Godecija(roza,mirisna)
-Carsko oko(žuto)
-Mirisna grahorica(tamno crvena.samo 6 sjemenki)
-Lavantera(roza-bijela)
-Kalifornijski mak
-Ricinus (zeleni,6kom)
-Noćna frajla
-Ukrasni slak(visoki)
-Cosmos
-Aster(mješavina)
-Peruanska jagoda
-Gaillardija
Eto,večina je od SilveK,no nije to sve ona meni donjela,nešto sam samo sebi ostavila(a vi se patitesmile191)
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 18:41
pa ivane ti si mi javio da si primio sjemenke jos davno
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 18:47
eeeeeeeee šta tu svašta ima :)

jel može meni trubice , ricinus i mirisna grahorica...makar 2 sjemena
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 18:57
Iris ti si tražila negdje grahoricu za terasu?
ok,zapisala sam te sad mi samo na PP pošalji adresu.Ili ako si u Zg i dolaziš na kavu donesem ti tamoWink
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 18:59
na Klisu sam...malo mi je daleko za kavu :) iako bi rado :)
šaljem pp
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 21:33
Sasha, jedan ispravak - crnjika - djevojka u zelenom ili crni kim - lat. nigella damascena

http://i270.photobucket.com/albums/jj81/silvek13/cvijet/crnjika3.jpg

http://i270.photobucket.com/albums/jj81/silvek13/cvijet/crnjika.jpg

Uputa za sijanje - sijati u više navrata jer cvate relativno kratko, da se produži period cvjetanja, osušeni tučak s sjemenkama - vrlo dekorativan.

Kad Shashi ponestane javite se meni, a budem joj još dostavila jednu turu za one koji budu se vidjeli na kavi...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 22:25
Sam rekla da ne znam čitatismile42.Ok, ispravila sam
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 22:28
Stavila sam sad sliku Liatris spicata u album:

http://i270.photobucket.com/albums/jj81/silvek13/cvijet/Liatrisspicata.jpg

To je inače lukovica, dakle iz sjemenja bu trebalo 2-3 godine za prvi cvijet, ali isplati se čekati...Sjemenke budu proklijale, isprobala sam.
Na vrh
Pauchak View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 29
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pauchak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 22:50
Joj shasha ja bih jako voljela sjeme osteospermuma ako je to ikako izvodljivo?! Ja sam u Sarajevu..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.