Shasha - nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok,ja dojdem sa tanjurom nečeg slatkog a odem sa .........
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vidiš da i ja "licitarim" sam mi donesi knjigu recepata da ti koji maznem
![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Ja bi hibiscuse,mini iris,pajasmin,phlox,santolinu.Ja sam stavila svoje biljke na slike pa nek vice ko ak hoce kaj.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hibiscuse i santolinu dobiš pelcere,a phlox (uh ne znam kad se sadi,valjda onda kad ga dobiješ) pajasmin i irise sa korjenom
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Sad mi fali neki smajlic kaj skace onak veseli
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bas ti,kak ih stavis?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Shasha draga, ja ti imam sigurno oko 15 knjiga sa kolačima,3 registratora sa receptima sa mreže i hrpu časopisa. Hočeš rađe koji rp iz glave
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
dina, cekam papricice , makar 3 sjemenke
![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Ivane, javi mi adresu i sjemenke ti stižu od mene.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
imam i ja papričica iz vlastitog uzgoja...oce jos netko susenu koju?
|
|
![]() |
|
Evo svježeg popisa sjemena koji mi je viška.
Danas mi SilveK donjela vrečicu sjemena pa sam ja sebi odvojila koliko mi treba(i malo više
![]() -Liatris spicata(ljubičasti),to ne znam ni ja šta je,moram pogledati slike kod Silvek
-koktel paradajz-bobice
-crnjika(djevojka u zelenom)-SilveK pomagaj,kaj je to???
-Cleoma
-Petunije(bijelo-crvene)
-Prkos
-Šeboj
-Dragoljub
-Osteospermum(bijeli)
-Noćurak(crveni i šareni)
-Roza ivančice
-Turski karanfil
-Karanfilići (šareni)
-Blitva srebrnolisna
-Cinija(šarena)
-Pijetlova krijesta
-Roza trubice
-Kamilica
-livad.mak(crveni,roza,bijeli)
-Godecija(roza,mirisna)
-Carsko oko(žuto)
-Mirisna grahorica(tamno crvena.samo 6 sjemenki)
-Lavantera(roza-bijela)
-Kalifornijski mak
-Ricinus (zeleni,6kom)
-Noćna frajla
-Ukrasni slak(visoki)
-Cosmos
-Aster(mješavina)
-Peruanska jagoda
-Gaillardija
Eto,večina je od SilveK,no nije to sve ona meni donjela,nešto sam samo sebi ostavila(a vi se patite
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
pa ivane ti si mi javio da si primio sjemenke jos davno
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
eeeeeeeee šta tu svašta ima :)
jel može meni trubice , ricinus i mirisna grahorica...makar 2 sjemena |
|
![]() |
|
Iris ti si tražila negdje grahoricu za terasu?
ok,zapisala sam te sad mi samo na PP pošalji adresu.Ili ako si u Zg i dolaziš na kavu donesem ti tamo
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
na Klisu sam...malo mi je daleko za kavu :) iako bi rado :)
šaljem pp |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sasha, jedan ispravak - crnjika - djevojka u zelenom ili crni kim - lat. nigella damascena
http://i270.photobucket.com/albums/jj81/silvek13/cvijet/crnjika3.jpg http://i270.photobucket.com/albums/jj81/silvek13/cvijet/crnjika.jpg Uputa za sijanje - sijati u više navrata jer cvate relativno kratko, da se produži period cvjetanja, osušeni tučak s sjemenkama - vrlo dekorativan. Kad Shashi ponestane javite se meni, a budem joj još dostavila jednu turu za one koji budu se vidjeli na kavi... |
|
![]() |
|
Sam rekla da ne znam čitati
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Stavila sam sad sliku Liatris spicata u album:
http://i270.photobucket.com/albums/jj81/silvek13/cvijet/Liatrisspicata.jpg To je inače lukovica, dakle iz sjemenja bu trebalo 2-3 godine za prvi cvijet, ali isplati se čekati...Sjemenke budu proklijale, isprobala sam. |
|
![]() |
|
Pauchak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 29 |
Joj shasha ja bih jako voljela sjeme osteospermuma ako je to ikako izvodljivo?! Ja sam u Sarajevu..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |