Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve ti je prekrasno, a taj tanjurić sa zlatnim rubom ko iz nekih davnih vremena porculanskih servisa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala Otok i tvoji su radovi predivni. A u taj tanjur/ukrasnu zdjelu sam se zaljubila dok je još bila čisto staklo, ali na žalost nema više takvog oblika bila je samo jedan. Odmah sam znala kako će izgledati
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
U potpunosti postpisujem Otok...sve je prekrasno...oduševljena sam tvojom izvedbom pittorica ![]() ![]() ...Svaka časta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala hippy. I ja tebi plješćem, doista su me tvoji radovi oduševili pa čak bih rekla i nadahnuli.
![]() Hvala svima na predivnim darovima i iskustvima koje ste podijelili ovdje
Mislim da puno toga možemo naučiti jedna od druge
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Imaš pp
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opa, svakim danom sve više umjetnica, bravo nada..........Tanjuri su prekrasni.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nada pogledah ti radove i mogu ti samo rec da sam odusevljena,motivi su ti prekrasni..i dobrodoslicu ti zelim,naravno..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala moje dame. Dale ste mi poticaj da ovaj vikend napravim još zanimljivih uradaka. Evo krećem
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Zaista lijepo......jel se moraju imati spretne ruke?
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
svi su radovi jako dobri.....po mom gustu je ovaj.....
![]() zvjezda je rodjena ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Slažem se, tanjur djeluje tako krhko...romantično...super! Koferčići su isto jako interesantni. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Evo novih vikend radova...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ovo je pokušaj kopiranja ideje s Otava stranica...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jako mi se sviđa sve što si napravila
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
radovi su ti predivni. .jedni od najljepših na forumu. . |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nije tajna. Ako misliš na ovaj valoviti to sam nedavno otkrila u Pevcu, a ov dva manja su stara zaliha iz Offertisime. Inače stalno hodam po sličnim trgovinama u potrazi za staklom
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
ma ja bila već par puta u ofertisimi, ali nikako da naletim na neke normalne tanjure. .a ovaj valoviti mi je predivan. .hvala ti na info. .
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
pre-pre-prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Tanjuri su ti prekrasni, a bome i boce
![]() |
|
![]() |
|
Hvala. Baš uživam u tome. Ali svi radovi ovdje posebni su
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |