Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to je taj drugi panj ![]() To je bio orah, kojega ja nisam dala rušiti kada smo sagradili kuću. Odrezali smo mu 2 grane koje su smetale za krovište i 10 godina mi je radio hlad, ali je počeo trunuti na mjestima gdje su bile grane i naginjati se prema kući, pa smo ga morali ipak srušiti. Ovaj donji dio je zdrav, to je korijen, a onaj natrunuti dio je dobio mjesto pred ulazom u kuću. P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 01.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Može hvala puuuuuuuuuuno
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Puzavica oko banane mi je fantastićna.
![]() Panj je fenomenalan, ja žicam svog Z da ide u šumu srušiti bar stablo-dva za tako nešto...a on viće: budem...budem....
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Nisam ni ja znala kako se zove taj puzavac, pa sam išla malo tražiti i googlati. To je zebrina pendula.
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bio je užitak gledati slike tvog vrta, svaka čast, prava cvjetno-zelena oaza!!!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasno dvorište i vrt
![]() |
|
![]() |
|
Hvala SilveK, ali nije cvjetna oaza, to i je ono što mene mući i što hoću mijenjati. Cvjetna je u kratkim periodima, ali i glicinija i zvjezdani su veći dio godine zeleni. A ja hooooću boje
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, ali daleko je to od raja. Problem je i to što je parcela relativno mala, kuća skoro na sredini, pa ni sa jedne strane nema baš puno mjesta. Odnosno nema mjesta za drveće. Čak ni grmove koji nisu pogodni za šišanje ne mogu saditi. Ima mjesta za Reu da ona može trčati oko kuće
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Baš je sve lijepo uklopljeno, a ima i zelenila i šarenila. Vrtlić za 10!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kat.rea jos jedan divan vrt,ne bih nista izdvajala jer mi se bas sve svidja
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ovo je sve prekrasno i tu čovjek jednostavno ostane bez riječi...
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Wow!!! Bez teksta sam!!
Wow! Onaj puzo oko banane je jedna vrsta tradescentie. Vrlo lako se razmnožava reznicama, a imaš i plavu tradescentiu (ono viseće na terasi u teglama). Ja sam si lani nabavila i zeleno bijelu. Tako su jednostavne i ljepe. |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
.....nema se što reći, kat.rea vrt je fantastičan, i ovako je dovoljno živ, a kad dojde cvjetna skupina -vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!
|
![]() |
|
Šefi, u pravu si, jednostavni su a lijepi, ja ih volim baš zbog ljubičaste boje lista.
minimode, hvala na pohvalama, ali kada sam vidjela vrtove nekih forumaša, moj mi se činio jadan.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga ona "moja livada" je predivna, uh da mi je tamo leći, staviti jastuk pod glavu i "utopiti" se u nekoj dobroj knjizi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
ovo kaj imaš je super,a svi mi imamo neku sliku u glavi,e pa ja ti želim njen premještaj uživo...sretno |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |