Jakovnica, Jurnica - Polemonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super hana...znači nije zahtjevan...takve biljkice su mi najdraže
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
imam ga ja.Raste i na suncu i u sjeni i cvate do zime. Grmići su prezimili bez problema i krasna je biljka. Kasnije ti stavim slike sadašnjeg stanja
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dobila sam sjeme ovog cvijeća ali na hr. internet stranicama ne mogu ništa da pronađem o njemu osim da je trajnica
evo slika i članak sa wikipedie:
![]() ima li ga netko pa da napiše svoja iskustva s njim [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |