kako sa namjestajem |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | ||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Potpisujem piramidu. Samo radi prepusti se mašti i bit će super. Uživaj i druži se s nama. Vidiš koja smo mi ekipa
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Angel, hvala na obavijesti ( volim i to znati ) i ne bi vjerovala na satelitu sam u nedjelju vidjela baš to što si opisala. Samo što tamo prodaju tu masu u svim mogućim bojama za jako puno eurića
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
da, da,,,kad netko isproba to s glet masom neka javi...bas me zanima kako to izgleda...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
|
Prvo želim ti plavi cvijete dobrodošlicu!!!!
Angel sigurno ta tvoja prijateljica živi u Zagrebu??? Meni treba radionica u Splitu, al sigurno nisam te sreće....
|
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Vezano za uzorak čipke na namještaju, ima i ovako nešto:
Nemam pojma gdje tog papira ima za kupiti ali fantastično mi izgleda.
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
plavi cvijete,pitala si za one moje plutene podmetače...nije to bila neka velika nauka - prvo sam podmetače prebojala bijelom bojom da dobijem svijetulu podlogu na koju ću lijepiti salvetu, pa sam lijepila salvetu, izrezala naravno uzorak koji i se svidio, a naposlijetku sam dodala boje pittorico tehnikom ... i to je to...od svega je najveća mudrost ovaj pittorico... i da, preko njih sam stavila dvokomponentni efekt za raspucavanje ....
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
|
![]() ![]() Eto curke, pa koja želi nek se javi tu ili na pp. Ja ću biti Anđelak i dati vam njen broj za daljnje dogovore.
![]() |
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
moj pocetak...
prije: ![]() poslije: ![]() |
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
malo mojih prvih teglica:
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
i stoklrek od moje curice koji je bio boje bukve:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Odlično,vidim da ti ide shabby!
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Bravo, ide, ide, samo naprijed! Bravo!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
ajme, hvala vam na podrsci...bila sam na jednom tecaju u lumosu i sutra idem na jos jedan u chemaco...a i produzeni vikend je pred nama...od kada sam se probudila samo razmisljam od kuda da danas krenem...
|
||
![]() |
||
|
ima li mozda netko iskustva sa farbanjem pletenog namjestaja, pletenih kutija...?
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ah, teglice su me potpuno očarale, posebno one bijele! Sjajno!
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Bravo plavi cvjetiću....samo naprijed...
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
vrlo dobro si pocela....bravo.....a radionice bih ja na tvom mjestu zaboravila...moze se jako puno nauciti citanjem komentara, tutoriala...i isprobavanjem...a te novceke koje si mislila potrositi na tecaj....uvijek mozes dobro potrositi na materijal...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Po ovom pitanju 100% podržavam i potpisujem Gogu!
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
cvijetak plavi sviđa mi se ovo sto si nam pokazala
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Plavi cvijete, prvo da ti zaželim dobrodošlicu!!!
![]() Drago mi je da ćeš se družiti sa nama, a radovi su ti super a posebno teglice... I ja sam imala akciju u proljeće da što više tegli pripremim za cvijeće...
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |