Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svaštara u Istri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Svaštara u Istri

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>
Korisnik
Poruka
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 14:22
Morat ću posjetiti Brijune jednog dana svakako...
Prekrasni su, a nisam imao prilika za posjet.
Ako i idem kuda na more uvijek je negdje od Zadra prema Dubrovniku,
na gornjam kraju još nikako nisam bio...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 16:00
Kako sam cijeli forum zajahala sa svojim pirom evo i par slikica, jer sam slikavala i bilje. Ovo je restoran

Ovo je kažu prkos trajnica.

A ovo je pogled sa prozora moje sobe.

Ovu kuću su moji roditelji kupili pred četrdesetak godina. Kako pokušavamo izbjeći svađe naše dječice već na groblju, imovinu dijelimo za života. Ova kuća je pripala mladoženji. On kosi i odbavlja grublje radove. Dušu, biljke i njegu daje novostečena nevjesta.

Lozu sa prethodne slike, ovaj hibiskus u pozadini (još ne cvjeta sav je u pupoljcima) i tamariks sa slijedeće su posadili još moji roditelji a ostalo novi gazde.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 16:03
P.S. šatori inače ne spadaju ovdje. To je za one koji su se u zadnji čas odlučili prespavati da izbjegnu pomor vozačkih dozvola. Snimljeno jutro poslije.smile121
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 16:29
Zbilja prekrasno mjesto. Pa znaju mladi odabrati, a onda i mi stari uživamo.
I živjeli su sretno do kraja života ( ne nužno zajedno- sretni rekoh).
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 17:19
Lijepo bogami!
Mladencima puno sreće, strpljenja, ljubavi......
smile71
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 11:02
Tiljo, svakako kreni i na drugu stranu....
Meni osobno je Istra predivna!

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 11:12
Proljeće i ja švrljamo netom u potrazi za krajolicima!
Jedem krastavac za gablec (iz svog vrta) i pratim te u stopu
smile96

Bila sam na Brijunima u osnovnoj školi i najviše se sjećam zološkog vrta i mede kojeg smo tada hranili bombonima (sad znam da nesmijemEmbarrassed) i sve one divljaći koja je slobodno šetala dok smo se mi vozili kao na safariju pokraj njih. To  mi je bilo prekrasno!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 13:46
Šeflera, šta si ti u horoskopu???
Pitam te jer i ja upravo došla iz konzuma i jedem "domaću" salatu od rajčice i paprike sa nekim jogurt dresingom....
A o tome da bih švrljala svugdje- to ne trebam ni spominjati...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 13:47
A i sa postovima smo blizu...
Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2008 u 22:29
divno!ma net je super,proskitas se zacas uzduz i popreko
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2008 u 09:47
Mikica, slike super ali čekamo mi i ostale gradove koje si spomenula...Wink
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 11:18
Nakon dva mjeseca sam se odlučila staviti još slika Bala. Razlog je što je mjesto dosta nepoznato a lijepo je i zaslužuje da ga se vidi. Nema slika novih kuća sa apartmanima i bez, jer su one uniformirane od Savudrije do Privlake. Uglavnom su i ružne. Nemam ni sliku cijelog starog mjesta izdaleka, ali je građeno kao i većina istarskih gradića, okrugle gradske zidine a u sredini na brežuljku lijepa crkva. Do početka 20 st. Bale su bile puno veće i važnije od Rovinja.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 11:23
Da se vidi da ima svašta u mjestu

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 11:26

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 11:32
Dvorac nekadašnjih gospodara Bala, venecijanske obitelji Bembo. Sa se tamo održavaju koncerti, izložbe itd.

Ove klupice su ostaci nekadašnjeg stila društvenog života. Predvečer se sjedne, razgovara i iznad svega dobro pazi tko s kim što.

Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 12:01
kad je riječ o klupicama,bar su se družili što je danas mnogo rjeđa pojava,naročito kad se preuzmu obveze tipa brak,posao a našlo bi se toga još.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 12:32
Prekrasno!Kakav mir!Ponekad,  zazalim sto nisam rodjena u drugo vreme. Mislim da bismo svi rado, uprkos obavezama, posedeli na tim klupicama. Ili, zbog svega, pocinjemo da zaboravljamo ko  smo...
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 12:42
smile227 
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 12:51
Te klupice su moguće bile i leglo tračeva, ali nitko nije barem bolovao i umirao sam, jer susjedi nisu ni primjetili da ga nema. Ovdje starci još imaju tu naviku. Ako se netko razboli počne procesija posjeta i svatko sa najlonićem. Sok, kava riža, ulje. Potrebne stvari, ne buketi.
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 12:59
prekrasno, pravi mali raj za odmor
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,201 sekundi.