omnia violet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo draga.....jako lijepi radovi......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasne slikice! Ovi anđeli su salvetica?
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
[QUOTE=piramida]Prekrasne slikice! Ovi anđeli su salvetica? [/Q
sve su ovo salvete...naime godinama sam skupljala salvete iz hobija a sad sam neke pretočila u novu vrstu hobija....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Radovi prekrasni, salvete također, ali ovi zadnji anđeli su mi posebni...
Bravo
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Tanjuri jučer kupljeni....sad čemo se pokušati malo poigrati s njima......sslike stavljam ne brinite.....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš su lijepi anđelčići
![]() a vidim i ti imaš zalihu pločica ko i ja
![]() |
|
![]() |
|
Da, da. ostalo od sređivanja kupaonice....i taman mi dobro došlo.....na njima sam koliko toliko usavršila decopaque pa čemo sad polako preći natanjure,zdjele.....pa čemo viditi rezultate. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
rezultati će sigurno biti super
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
super....volim mace ali ovi delfinići su mi još bolji
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...delfinići i mace osvajaju
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
|
HVALA, HVALA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Potpisujem Primaveru!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasne slikice,maca mi je najdraža,a i kutija je jako lijepa.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zabunkjive kombinacije...lijepa izvedba... bravo
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Interesantno....pločice si usavršila...idemo dalje...
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
nastavi i dalje , samo radeći češ steći iskustvo , radovi će biti sve bolji , radit ćeš sve lakše i opuštenije , a rezultati sve bolji što uostalom već sada primjećujem. Hvala što si pogledala i komentirala moje radove.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |