Brzo trebam novo drvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
teabag ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 4 |
A, cula sam za njih! Ok thanks!
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
To je u neposrednoj blizini Zagreba u Lučkom, a vjeruj imaju svega, i naći ćeš što želiš.. bio sam tamo i osobno se uvjerio..
tu ćeš naći sve što te interesira.
![]() Pozdrav, Ivan Ažurirao Ivan - 20 Kolovoz 2007 u 19:42 |
|
![]() |
|
teabag ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 4 |
Javor, e vidis nije losa ideja!
A jel mi mozes mozda preporuciti neki dobar arboretum, u ili blizu Zagreba? |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ažurirao Ivan - 20 Kolovoz 2007 u 18:49 |
|
![]() |
|
Ok trebala bih jedan savijet.
U dvoristu ispred prozora mog stana je uvijek bio jedan prekrasan orah, koji je izgleda ove godine naprosto uvenuo. Nema lisca, nema nicega. Skroz se posusio, vjerojatno cemo ga morati srusiti. Jako mi fali njegova hladovina, sad kad je vise nema cijeli stan se uzari tokom dana. Trebalo bi posaditi nesto novo umijesto njega, no htjela bih da sto brze naraste. Koje standardno vrtno drvece raste brzo? I drze li rasadnici mlado drvece tih sorti koje se moze zasaditi odmah u vrt (da ga bas ne moram uzgajati od sjemena na dalje)? Hvala! Ažurirao teabag - 20 Kolovoz 2007 u 16:46 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |