Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - marinnera- radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

marinnera- radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 08:46
 bravo za stolić trud ti se isplatio ,kutijice su ti jako lijepe a najljepši su mi suncokreti smile219
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 22:21
hej marinnera ne zna se koji ti je rad ljepsi,odlicni susmile141
Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 55
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:43
i još malo mojih radova......

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:26
marinnera cestitke na otvaranju galerijesmile141..stolic mi je definitivno favorit,krasan jesmile141
Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:25
fala na dobrodošlici, a naravno i na komplimentima, znači mi to!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 19:10
dobro dosla...radovi su fantasticni...
Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 16:16
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

dobro došla, radovi su krasni i uredno napravljeni , a stilić je savršen i ja bi bila ponosna na njega

anđelka na nisan dobro svatila ovaj dio posta- radovi su uredno napravljeni, jel mozes pojasnit?
Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 16:14
fala na pohvalama curke, a šta se tiče stola, nije baš bilo jednostavno, to mi je dosad najveća površina koju san radila na ovakav način, ima svojih i mana i vrlina...al jedno prelijepo iskustvo!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 09:59
bravo za sve...a stolić je stvarno odličan Clap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 09:57
dobro došla, radovi su krasni i uredno napravljeni , a stilić je savršen i ja bi bila ponosna na njega
ANĐELKA
Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 23:52
fala, previše je truda tu uloženo, danima čupkam bršljan,..još je ljepši u živo. imam još radova, kad uhvatim više vrimena stavit ću još fotkica
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 23:13
dobro došla! smile73
krasne radove imaš. i ne čudim se što si preponosna na stolić. predivan je!
Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 22:11
evo malo mojih radova

i za kraj moj novi stolić....preponosna na njega!!!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.