moj vrt u slikama-jannette77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Korisnik | |
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svima hvala od srca!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Bravo Jannette!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej oprosti što još nisam svratila u tvoj vrt, ali evo me i od sada neću propuštati da vidim tvoje novosti. Sandučići za cvijeće su predivni, ružice vidim bujaju, a pakujci preslatki. Bravo za tebe, doći ću opet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvjetni sandučić s krovićem je jako zanimljiv. Je li to home made? A starinska pumpa za vodu našla je svoje mjesto u vrtu. Doći ću opet.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Mari5510 baš si zlato ali mislim da još moram puno "žgančeka papati"da postanem pravi vrtlar
![]() Triša nema veze što još nisi bila u mom vrtu,tu na ovom forumu ima toliko prekrasnih vrtova da se čovjek izgubi od svega toga lijepoga,ja sam probala kao sve pohvatat ali nisam uspjela tako da nema nikakvih zamjerki!!!!
Anči39
![]() Lucy hvala na posjetni!Sama radila sve, tu na forumu dobila ideju,a pumpa je stajala bezveze u čošku pa sam je odlučila stavit pored kamenjara da malo ukrasi okolinu i moram priznati da mi je baš ćeće!!
|
|
![]() |
|
evo malo slikica
ove čemprese smo moj dragi i ja prošle godine zasadili ispred kuće
![]() |
|
![]() |
|
moja paprika
![]() paradajz koji baš i ne napreduje
![]() dragoljub,danas sam ga premjestila u kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
![]() ovo ne znam kako se zove
![]() lavanda
![]() begonije lijepo su narasle
![]() ![]() nove kadifice dobila iz Zagorja,prve su mi sve puževi pojeli tak da su ove u tegli
![]() |
|
![]() |
|
Ružmarin,hosta(ako se ne varam) i lavanda
![]() sedum spectabile i phlix,a ovo u sredini ne znam ime
![]() fukcijica
![]() |
|
![]() |
|
opet ne znam kako se zove to mi je svekrva donjela sa mora ima bijele male cvjetiče
![]() malecka čuvar kuća
![]() ovu ideju sa čižmom sam vidla u nekom časopisu
![]() milion zvonćića(dva su samo što jednom nešto ne štima)
![]() i ljiljani
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepo draga, a ideja sa čizmom je odlična - super izgleda!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo cvijeće i detalji
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Joj kako ti je sve lijepo! Kombinacija s cizmom je bas super, a zvoncici su se tako lijepo uklopili u kosaru, imas stvarno zanimljive ideje!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Samo naprijed
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nemogu ti pomoći u identifikaciji tih malih bijelih cvjetića (i sama sam početnica), ali
![]() Uz tvoju maštu ovaj će vrt brzo uveseljavati tebe, tvoje ukućane i nas, naravno ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ideja s čizmom je super!!!!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vidi se da voliš i uživaš u cvijeću. Vidi se da su ti i detalji u vrtu jako važni. Vidi se i da imaš zlatne ruke, sama pretvaraš ideje u stvrnost. I zato - BRAVO!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |