Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - orezivanje glicinije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

orezivanje glicinije

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 16:20
Kiki-ko što znači na nulu? Ostavljate li na granama po 2-3 pupoljka kao što sam več opisala?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 12:20
eto, ja sam svoju ogolila tužna srca al znam da če se oporaviti. pokušavam nešto u stilu 53rijeka sa jednom granom koja ide okomito u visinu i onda ću je opet odrezat da pusti ponovo ljevo i desno grančice.... i hvala na slikama, stalno ih proučavam....
nadam se da če i moja imati duge cvijetne grozdove, a ne one male..... ko što ih većina ima jer nezna orezati....
Tena 28.3.2010
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 15:42
Evo video sa plodova zemlje o orezivanju glicinije, abeceda vrtlarstva 45-ta minuta emisije na dan 12. 12.Smile

http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5bcat%5d=205
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 11:54
eeee to sam pokušavala gledati dok sam postavljala stol al mi nije uspjelo sve uhvatiti. inače mi je super taj dio o vrtlarstvu, dobri savjeti!!!
Tena 28.3.2010
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 17:40
Sve emisije plodova zemlje budu snimljene i može se pogledati na stranicama Hrt.
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 00:40
Kat-rea ja sam svoju gliciniju premijestila u proljeće.Nije baš velika.MIslila sam da će uginuti pošto dugo nije ozelenila.Drastično sam je skratila.Nadam se da će to biti lijepa penjačica.Slijedit ću tvoje savjete o orezivanju.Hvala ti puno.
Na vrh
Maminga View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maminga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 14:13
Glicinija nakon sadnje miruje barem 5-6 godine. Ali, kad krene ... divota!  
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.