orezivanje glicinije |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiki-ko što znači na nulu? Ostavljate li na granama po 2-3 pupoljka kao što sam več opisala?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
eto, ja sam svoju ogolila tužna srca al znam da če se oporaviti. pokušavam nešto u stilu 53rijeka sa jednom granom koja ide okomito u visinu i onda ću je opet odrezat da pusti ponovo ljevo i desno grančice.... i hvala na slikama, stalno ih proučavam....
nadam se da če i moja imati duge cvijetne grozdove, a ne one male..... ko što ih većina ima jer nezna orezati.... |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo video sa plodova zemlje o orezivanju glicinije, abeceda vrtlarstva 45-ta minuta emisije na dan 12. 12.
![]() http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5bcat%5d=205 |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
eeee to sam pokušavala gledati dok sam postavljala stol al mi nije uspjelo sve uhvatiti. inače mi je super taj dio o vrtlarstvu, dobri savjeti!!!
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve emisije plodova zemlje budu snimljene i može se pogledati na stranicama Hrt.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kat-rea ja sam svoju gliciniju premijestila u proljeće.Nije baš velika.MIslila sam da će uginuti pošto dugo nije ozelenila.Drastično sam je skratila.Nadam se da će to biti lijepa penjačica.Slijedit ću tvoje savjete o orezivanju.Hvala ti puno.
|
|
![]() |
|
Maminga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
Glicinija nakon sadnje miruje barem 5-6 godine. Ali, kad krene ... divota!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |