Za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
RIDRIDRID ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otvorila si i ti galeriju, radovi su ti krasni
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasni su ti radovi, bravo samo naprijed
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Hvala za dobrodošlicu i za pohvale.Baš je lijepo ovdje među tetama salvetama , ovdje vas svi samo hvale.
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
dobro nam došla
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Hvala. Okvir za termometar je moj prvi rad , a sada mi se i samoj čini da je bolji nego neki koji su nastali kasnije.
pozzzzz
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Prekrasni radovi! Hvala što si to podjelila sa svima!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga dorina pa ti uopće nisi početnica, prava si majstorica
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
lijepo je što si sa nama,dobro nam došla!radovi su ti jako dobro,čak predobri za jednog početnika kako ti kažeš!imaš smisla,vidim i volje ali i svoj stil što je jako dobro.Bravo Dorina,samo tako nastavi!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti i na pohvalama.
Veseli me svaki vaš posjet i svaki vaš komentar.Doista je ugodno u vašem društvu.
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Dobrodošla nam. Sada više ne spadam u najmlađe članove foruma, već vas je nekoliko koji ste došli nakon mene.
Pregledala sam tvoje radove, lijepi i pedantno čisti radovi. Posebno mi je lijepa ona kuglica s trešnjinim (ili tkoznačijim) cvijetom. Na njoj sam zapela i promatrala je. I kutija s bijelim ljiljanima (ako su to ljiljani) je jako dobro napravljena.
|
|
![]() |
|
Mima hvala na posjeti i pohvali.Napravila sam puno kuglica , ali ove s motivom koji ti spominješ su svima zapele za oko.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Apple pittorico mi se baš sviđa. Ja sam imala fazu maničnog pittorica, jedno vrijeme sam samo tupkala. Onda me je uhvatila manična 2k faza. Baš bih se mogla vratiti na pittorico, duže traje ali sada su ionako blagdani pri kraju pa više ne moramo štancati radove na veliko. Ah, sad sam i ja poželila baciti jedan pittorico.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
dobre su ti bočice!! ako ti ovako dobro uspjevaju radovi kad radiš "na brzaka, zbrdazdola"
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Kad budem radila polako i s voljom onda ću valjda i sama biti zadovoljna. Ove namjeravam oprati pa ponovno ,ali mi se sada ne da.Stavila sam ih da čujem konstruktivne prijedloge , a ono opet samo pohvale.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |