Moji radovi na staklu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Korisnik | |
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasni radovi, nikako se ne vidi da su početnički
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vjetar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Hvala vam svima na lijepim riječima i pohvali. Stvarno ja to radim samo zadnjih par mjeseci protekle godine ,a iskreno uživam . Imam još radova samo mi malo teže ide postavljanje slika ,nadam se da ću uspjeti.
Veliki pozdrav svima ,hvala !!! |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
jedva čekamo slikice,požuri
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Čestitke Vjetar, radovi su ti jako lijepi, ne osijećam potrebu da nešto izdvojim, svaki rad je lijep na svoj osobit naćin, stvarno imaš što pokazati. Kažeš da si tek na početku - što će tek biti kroz neko vrijeme - navratit ću svakako i pogledati tvoja djela
![]() |
|
![]() |
|
Vjetar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Dragi moji ,
žao mi je što ću vas razočarati. Stvarno dosta toga novog sam oslikala,ali nikako mi ne uspijeva da objavim slike na način kako sam objavljivala. Nadam se da ću uspjeti,pokušavam .... Do tada pozdrav i hvala !!! |
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
lijepi radovi:),ali moj favorit su paunovi;)
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
radovi su ti super i jedva cekam ostale slike... :-)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vjetre bravo za radove,a paunovi su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovi datumi što pišu da je od 2006 ,nisu uredu ,nešto mi se zeznulo bilo na foto aparatu.....riječ je o kraju 2010 ,početak 2011g.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Toliko za večeras . Bojim se da ne preforsiram sa postavljanjem slika , kad mi je konačno uspjelo . A uspjelo je zahvaljujući IvanuOs ,kojem se od srca zahvaljujem .
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Moj favorit za večeras je ovaj predzadnji sa tamnim uzorkom , neznam dali je crni ili tamnoplavi, u svakom slučaju lijepo i decentno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |