Lady Banks rose |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ta ružica ti je najvjerojatnije rambler ruža ili malo viša ruža pokrivačica.
Ovisi koliko je visoka.
Rambler ruže su poznate po tome da cvatu samo jednom ali ih se danas može naći i koje cvatu više puta u sezoni.
Pokrivačice ti cvatu cijelu sezonu.
Pogledaj na stranicama Vrtlarije Horvat i Vrtlarije Virag. Slobodno ih nazoveš, oboje su vrlo uljudni.
Mislim da ti oboje šalju i poštom.
Nadam se da sam ti bar malo pomogla!
Pozdrav!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pluton ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 51 |
Ima li je možda slučajno tko od vas??????????
![]() |
|
![]() |
|
pluton ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 51 |
Daaaa,predivna je šta ne? Samo neznam dali je ima kod nas za kupit...
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
super, još nisam čula da postoji zimzelena ruža
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Rosa banksiae 'Lutea', ruža tipa rambler:
-može narasti 8m u visinu i isto toliko u širinu ako se je ne orezuje -zimzelena je u blažim podnebljima -nema trnja -cvijeta samo jednom -nema mirisa |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav!!!! Na internetu sam našla slike jedne predivne ruže penjačice. Zimzelena je ,NEMA trnje i ima predivne žute ili bijele cvijetove. Neznam da li ima i neko drugo ime pod kojim je poznatija kod nas. Stvarno bi je htjela imati pa ako netko zna išta o toj ruži i gdje se može nabaviti,molim vas javite se! Neznam da li se smije ali ja cu stavit par slika s interneta pa ako smeta ili kršim neka pravila slobodno maknite.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |