Okućnica by Kreos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prije svega želim ti dobrodošlicu u ovaj svijet ljubitelja cvijeća
![]() Jezerce s lopočima me baš oborilo s nogu, a Juniperus je mrak!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
odusevljava me tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Hvala ti na informacijama!
Ako smijem pitati još što imaš u njemu, od flore do faune? ![]() |
|
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Mira K, ako se ne varam to je Juniperus horizontalis.
![]() ![]() ![]() U Rijeci sam bio zadnji put prije 15 god, a onda jos nisam pio kavu. :) |
|
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Tnx, Jezerce je 6 m kubnih,a debljina folije je 0,8 mm. Vrba ide van uskoro, tj. budem ju preselio na veliki ribnjak iza kuce! Strana vrtnog ribnjaka gdje je vrba je podzidana, pa do sad nije bilo problema s njom! S drvecem oko folije nemam problema, ali bih mogao imati s bambusima, dok ih ne ogradim. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo mene se malo divim onome što me je fasciniralo Ako moj ne bude takav moraš doći u Rijeku na kavu da ga popraviš
![]() Koja je ovo vrsta četinara?
Velika i krasna okućnica i ne posustaj sa slikama
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Pozdrav Kreos, jezero ti je mrak. Koliko je?
Koje debljine je folija, i jesi li imao problema sa ovom vrbom koja raste neposredno uz obalu? Ako dobro vidim ![]() Ja sam na sličnu udaljenost posadio dlanolisni javor pa se lagano brinem da žile ne probiju foliju. Inače, sve pohvale za cijeli vrt! |
|
![]() |
|
Cyperus mi je pored jezerca, na kaskadi koja ide iz filtera, samo je dno tegle u vodi. Moze biti u loncu, samo u podlosku mora biti vode! Ovo pored mozaika je neka vrsta euforbije, nisam siguran! Moram pitat buraza jel je on "kaktusar" .
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
pozdrav dragi, jedva te pronađoh tamo negdje na neznam kojoj stranici..."došla" sam si pogledati u čemu ti imaš onu vodenu palmicu i vidim da ti je u tegli ali u jezercu ... znači moram izmisliti jezerce ipak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Bravo okućnica ti je jako lijepa.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tvoja okućnica je predivno i s ukusom uređena, predivne biljke imaš..
fotke su prekrasne posebno lopoča ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
jezerce mi je super a tek lopoči u njemu
![]() |
|
![]() |
|
Ma to sam trampao araukariju za sjeme ginka. Popiko sjemenke u kontejnere pa izraslo! :) |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Woow,super ti ide s ginkom.
|
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Jep, sadnice ginka! |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Prekrasan vrt Kreos,su one male sadnice ginko?
|
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Jednu slikicu sam Ti nominirala za sliku mjeseca...ćarobna je....
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
krasno
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jezerce zajedno sa biljkama ti je super.Ja ga na žalost ne mogu imati.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja kazem
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |