Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 23> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
danas sam vec bila u tvom vrtu i ubjedjena sam da sam napisala post...svejedno,uzivala sam u ovoj cvjetnoj raskosi
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i dalje divne slikice,divno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dobro nam došla
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Ovo mi je još ljepše, posebno ivančice su mi zapele za oko, lijepo ti je u tom vrtu!
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uživala sa u svakom cvitu tvoga vrta
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Arim dobro nam došao i dugo nas častio sa slikama tvoga vrta,koji je kako vidim prepun biljaka.Zaista je sve prekrasno.
|
|
![]() |
|
Hvala vam Drage moje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
odličan teritorij
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Arim, dobrodošla!
Divno ti je tu kod nas, ubrzo ćeš postati pravi ovisnik o ovom forumu, predivnim vrtovima, idejama, savjetima, razmjenama i naravno, prekrasnim i dragim ljudima!
Lijepe rascvjetane slike, j oš jedan vrt koji ću rado pratiti ( uf, tko će to sve stići obići )!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vrt i cvijeće su ti lijepi, ali lavanda je bez konkurencije!!! Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
na prvi pogled me osvaja vrt u kojem vidim crvenu monardu, a kada je pored nje još i rascvjetana vajgela, mirisava kadulja, lijepi sedum...sve čestitke na raskošnom bilju. Molim te reci koje ono predivno crveno cvijeće pored margaretica, podsjeća me na centrantus.
Draga arim, zadivljena sam, predivno...
|
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti mome vrtu,ponosna sam što vam se sviđa.
Lavanda je moj ponos posebno što je u slavoniji,kada je u punom cvatu svi se prolaznici zaustave i radosno je promatraju. Retriver Sara crveno cvijeće pored margareta je lychnis chalcedonica. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Arim, nisam baš skužila da li ti je ta lavanda na cjelodnevnom suncu ili ipak negdje u hladu???
Samo da znaš da sam ja danas na placu kupila jednu lavandu, jer mi tvoja ne izlazi iz glave!!!
|
|
![]() |
|
![]() Moja je na zapadnoj strani,već od 10h obasja je sunce i sve do zalaska je na suncu.Nebrinem se previše oko nje,kad je ljeto i velike vrućine malo je zalijem i poslije cvatnje dosta podrežem.Ako se sjetim jednom godišnje obično u proljeće kad prvi put okopavam stavim joj malo umjetnog gnoiva KAN-a. Ove moje,imam ih dvije stare su oko 5g. Zasađene su u plitku zmlju(ispod njih je septička)cilj je bio prekriti metalni poklopac.Zašto ovako dobro rastu?Neznam!Ali da ih obožavam,obooožaaavaaam,one to sigurno osijete. Ova moja je dalmatinski lavandin tj.domaća lavanda.Ove što se kupe ovisi?Jednu sa kupila izgleda francusku(to je kažu prava lavanda)jedva naraste 20cm,jadna pored ovih velikih se i nevidi. |
|
![]() |
|
Evo još slikica trenutnog stanja u vrtu...
![]() Ovako izgleda ovaj sedum... ![]() nakon mog odmora na njemu... ![]() ![]() ![]() provirili irisi :) ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dobrodošla arim, moran ti reći da je tvoj teritorij prekrasan!
sa nestrpljenjem očekujem sličice tvoga cvijeća! tvoj ljubimac je presladak! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |