Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beličin novi kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Beličin novi kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 13>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Status: Offline
Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 22:04

U ovom tvojem vrtu ničega ne fali, jer u mojem, a vjerujem i u drugima ima viškova za tebe. Samo se čeka - proljeće.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 22:08
I ja .... i ja se veselim tvojem povratku a najvise se veselim kavicama
na kojima cemo se vidjeti !     
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 22:15
Malo po malo belice Clap
VG
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 22:28
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Belice, kao što si napisala na ovom krasnom uratku smile113
ja bih isto dodala neka ti bude kako si napisala-za popunjavanje vrta samo javi štaSmile
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 23:38
Koji prekrasan povratak! Vratila si nam se u svom punom sjaju. Po kamenčićima i kućicama se vidi da ti je dušica opet vesela, a vrt ti bude pun i prepun, samo da dođe pravo proljeće kak je rekla već Carol.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 07:34
Draga Belica,za početak dobro ti jutro želim!
  Falila si draga-sa svijim biljčicama,kreacijama, iskrenim komentarima a tek obećana a ne popijena kava. Ma budemo mi popili kavu i obnovili biljni fond za novi kutak-bit će to kutak za naše uzdahe u tvom stilu!
 Dobro nam došla natrag!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 07:46
Za početak drage moje toliko ste me razniježile, zaista od srca Vam svima hvala smile78ovaj početak je za mene dosta emotivno težak, ali idemo dalje ....

Carol-
hvala ti draga , tako se radujem i ja tebe vidjeti, jer na ove 2 kavice kaj sam došla nije te nažalost bilo... Hvala ti na ponudi, ma i drač će biti dobar :)

Gutee Fee- i tebi draga moja hvala i ja se veselim i nadam se da se vidimo u četvrtak Heart

Tačkaćica- a druge mi i nema... nego malo pomalo Hug

Blue Sky- iako nisam zadnji put bila baš neko društvo... drago mi je neizmjerno da smo se konačno i upoznale, uvijek sam voljela dolaziti u tvoj vt kraj Save . Pusa i hvala

Anabistrice- je dušica mi je više onak kao švicarski sir, ali u meni uvijek čuči to nešto, nemrem protiv toga . Hvala draga moja i nadam se da se vidimo isto na kavici Hug

Anđo- E Anđo moja, hvala draga, žao mi je za neispunjenu obećanu kavu, nažalost ove godine nisam ni dolazila, ali to već znaš, ali što se mene tiče draga moja, bit će tih kava kroz život na lopate ... Pusa

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 08:00
Mikica dm -hvala, samo nek ona meni raste i nek me sluša :), dobrodošla u moj kutak

Panda- Nisi niti mogao, jer sam tražila da se moj stari kutak izbriše, da mi ne nosi i nebudi uspomene, dobrodošao u novi Smile

Tikvić- Hvala ti na tako dragim riječima, ma na svaku riječ i slovo se sjetim svih vas i zaista si i ti meni nedostajala, ovaj put ćemo se nadam se duuugo dugo družiti.. Hug

Stefice- Hvala ti draga još jednom i znaš da ću se i ja prvom prilikom odužiti za sve od srca darovano.. Inače iako nisam uspjela skoro ništa spasiti , ostala mi je među tim rijetkima jedna divna biljčica od tebe Hug

Monna- hoću draga, hvala ti, vidiš kak sam ćelava LOL

Sarice moja- i tebi posebno hvala za sve što si ovih mjeseci mislila na mene, za svu toplinu i prijateljstvo koje si mi pružila... vidimo se svakako !!!

Ane6- Dobrodošla k meni i nadam se da ćeš uživati i smijati se ovdje samnom i budi spremna i na pokoju glupariju Hug

Moon- Hvala ti draga, nedostajala si mi i ti i tvoj divni vrt, malo sam ga obišla jutros, ali vraćam se čim ulovim vremena da pomno polovim sve što si radila dok me nije bilo... znam da ću uživati  Heart

Kamenjar- srećo moja, hvala ti na željama još jednom i znaš o čem smo pričale.... jedva čekam ako Bog da proljeće da dođem i ponovno te zagrlim i sjednemo zajedno u tvoj divni vrt koji si podigla s toliko ljubavi i pažnje, i popijemo kavu... ma dok mrak ne padne Hug

Dadinice- I tebi draga moja prijateljice puno hvala, nedostajala si mi također ali... I¨m back !!!! Pusa
belica,zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 08:39
Uh draga moja kako si mi razveselila jutro. Ovih dana jako sam malo na forumu (,u  gužvi sam još petnajestak dana a onda ćemo više o svemu pa i mojoj gužvi )
Za novi početak nikad nije kasno , stvaranje novog života u simbiozi s vrtom veliki je izazov a i sreća koja će te nadam se od sada pa do kraja maziti, što ti od srca želim.
Nedostajala si mi kao i većini nas ovdje, tvoje biljčice, tvoja kreativnost s oslikanim kamenčićima, cvijetnjacima, kućicama . Stvorit ćeš ti opet novu zavidnu kolekciju sukulentića, a znam da će se dio vratiti sa ojmo reći tako "s privremenog odsustva" Radujem se zajedno s tobom a i more te čeka ljeto je pred nama, Velika velikasmile79 za tebe i novi početak

A i kod mene ima sukulentića samo da znaš, pa kad gužva prođe dobit će oni nogice i krenut na putWink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 09:06
Novija sam na forumu pa neznam sto se desava - ali ove slicice obecavaju jedan veseo, kreativan I inspirativan vrt koji cu sa veseljem posjecivati.
Topli pozdrav iz Hercegovine !!!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 06:39
Aralija- Hvala ti draga moja, tako si mi divno to napisala da si mi razvukla osmijeh preko lica... Znam ja da je dio mojih sukulenata na čuvanju i to najboljem koje uopće može i postojati Wink. A što se ostalog tiče... čini mi se da ću radi vas divnih prijateljica biti do groba dužna LOL. No doći će opet i onaj dan kada ću i ja ponovo od srca dijeliti kao nekada. Pusa

Klaudija 8- dobrodošla i svi smo mi jednom bili novi,... tu će ti kod mene kao i ivijek biti miješano svega LOL. Pozdrav iz Zagreba
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 06:42
E a sada pošto cvijeća još nemam dalje za pokazati... imam nešto drugo... Dragi mi je napravio jednu divnu kućicu  i moram priznati i bolju od moje , iako teška srca LOL... a ja sam ju doradila...

samo još nisam odlučila gdje ću s njom... u vrt ili na terasu Heart
belica,zagreb
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 07:13
Dobrodošla natrag i od mene, i ja kao mnogi nova ne znam što je bilo, ali to nije bitno. Drago mi je da si krenula od početka i da imaš snage i volje za to. Tvoje oslikano kamenje mi je prekrasno, pa sve ti je prekrasno, ali ova zadnja kučica je još prekrasnija. Oduševljena sam. Ne znam kako to radite ali su super. Prava umjetnička djela. Veliki pozdrav iz Gospića i
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 10:53
wow kucica je predivna , od cega to radis ??? smile70
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 11:48
Kucica mi je preslatka , uvjerena sam da ces joj naci lijepo mjesto .

PS
na kavici se ovaj puta necemo vidjeti , jer , ja sam ti opet jako
jako daleko , ali , obecavam , na nekoj drugoj u skoro , sigurno !

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 16:45

Evo i mene, našla sam te  smile213, dobro da si mi rekla inače to ne bi bilo tako skoro  Embarrassed.
Drago mi je da te opet vidim tu  Smile, ali i je žao da nema više tvoje stare teme.

Kućica je mrak, a od kamenja mi je onaj neravni sa treće slike stvarno naj naj !
Nadam se da imaš jaaaako veliki vrt i puno mjesta za sukulente, jer kolko vidim na kraju nebu nedostatak biljaka problem nego nedostatak prostora  LOL.

smile78

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 18:01
Draga belice, nismo se upoznale (ja sam ti relativno nova ovdje na forumu) i nisam upućena u to što se događalo, ali veselim se tvom novom cvjetnom kutku i želim ti dobrodošlicu nazad k nama smile169 
Naravno, ako ikako mogu pridonijeti tvojoj novoj zbirci cvjetića - samo reci!
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 19:23
Pozdrav! Ja sam jedna od onih koji kreću s tobom u avanturu iz početka.
Već vidim kako ću s guštom dolazit ovdje po dozu kreativnosti i dobrog raspoloženja.
Želim ti sretan povratak i novi početak! Ako kod mene vidiš nešto što bi moglo pomoći nastajanju tvoje nove biljne priče-javi!smile99
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 19:31
Draga Belice,
Samo da ti zaželim dobar vjetar ,pa ti si feniks,takve ljude ja volim....sve sam i sama to probala,ne treba plakati za prolivenim mljekom....
Na raspolaganju ti je svaka moja biljčica,samo se javi na pp.
Prekrasno si krenula,neka te ništa ne zaustavi Smilesmile79
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 19:53
..,ova je kućica fenomenalna, a tek bojaClap...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.