Koraljna zvončika - Heuchera |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 30> |
Korisnik | |
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gledam i veselim se da sam se odlučila za njih. I mislim posadila u dobrim razmacima... Bit će to pravi mali haucheRAJ. Zelena u sredini i crvene uokolo!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He- he tako sam i ja počela, a sada sam pravi zaljubljenik u te predivne biljke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
evo dvije moje nove curice u nekolko poza:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Mmmmmmh, kako lijepi listovi!
Stvarno si se dobro ponovila! ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Predivneee :)
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Uff sto mi je digo tlak malo prije na sajmu jedan rasadnicar koji je, vidi li cuda tvrdio da su heuchere i tiarelle ista stvar! - zar razlika izmedu te dvije vrste nije ocita?!? - "Gospodine pa to vam je kataloski sve isto (ma nemoj) - steta sto sam zaboravio katalog da vam pokazem" koje gluposti...osim sta nije znao ni koja je vrsta a kamoli sorta koju prodaje- mah bez veze, neozbiljnosti nikad dosta! :)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dado 84, ja uglavnom nailazim na totalne neznalice. I na tržnici a i u MBM-u. Tamo uglavnom ništa ne znaju...
A ove hauchere s narandžastim listovima.... već vidim da će me osim sukulentomanije "napasti" haucheromanija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
moje hauchere puštaju cvijeteke
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ima par dana da sam postala ponosna vlasnica još jedne heuchere
![]() ![]() ovo mi je 4. koju imam ![]() može li netko odrediti koja je ? |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasan primjerak natalija
![]() Svoje ljepotive s gornjih fotki sam posadila u senjskom vrtu prije oko tri tjedna i moram vam reći da su već nakon nekoliko dana promijenile nijansu. Naravno, ostale su one lijepe, ali ipak drugačije. Baš su prave kameleonke, crvena zemlja, suh i slankasti zrak ili nešto treće, nije bitno, one su uvijek kraljice trajnice
![]() |
|
![]() |
|
Nisam danas slikala, ali su narasle poprilično od kad sam ih 20/21.3. posadila. I upravo sam jutros mjerkala na drugoj strani jedno 3-4 bi mi baš lijepo "legle"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E baka baš mi je drago da su ti se dopale. i moje su odonda narasle i baš su lijepe, jedna je počela cvjetati, puna ih je gredica, ali ne bih imala ništa protiv još koje - morat ćemo angažirat b.b. pa ćemo biti bogatije za još koji primjerak. Treba slikat svaku za sebe, pa da uzmemo ono što nemamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
natalija ova "čokica" je prelijepa
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
duda i sara hvala
![]() baš gledam jučer - samo 1 je u vrtu od lani, i nakon zime je nekako najjadnije izgledala, ali sada je najbujnija (doduše i najstarija mi je, nju sam prvu uzela) zelena mi ima najljepši cvijet, ali sad je lišće nekako slabašno, možda zbog cvjetanja... ona karamel (od horti) se dobro drži, neću ih dirati ovo ljeto, osim ako ne primjetim da im nije dobro u posudama, ali ako ova u vrtu ljeto prođe bez problema, na jesen bi sve mogle u vrt |
|
![]() |
|
natalija, one ti sve živnu kada ih premjestiš iz tegle u vrt, a jesen je za to najpovoljnija.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
evo, moran izvjestiti da su moje zvončike prekrasne, za sada! odlično su podnijele dosadašnju vrućinu, jest da nije bilo baš strašno vruće kako zna biti a i sad je malo zahladilo. ja se nadam da će i ostatak ljeta i vrućine dobro podnijeti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
antonija mogu reći da su i sve moje izvrsno podnijele onaj prvi val vrućine,cvale su i sad evo čak puštaju i drugu turu cvijeteka ..jakooo sam zadovoljna s njima čak im ne smeta ni blizina tih odurnih borova i iglice s kojima vodim rat,u laganom hladu su i to im paše,jako je efektna ona sa zelenim listom i crvenim cvijetom divota i najviše što me veseli što im cvijet izuzetno dugo traje a opet lišće je tako dekorativno
|
|
![]() |
|
je li ova linija uz rub lista normalana za ovu heucheru ili je neko oštećenje?
![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Ako je rub suh, nije normalno, ako je samo obojan, onda je :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |