Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 39> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto vidiš. Ma zapamte one gdje je izvor hrane!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.......onda, ja sve cekam da se patkice vrate |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
patkice se nisu vratile...al patak Zika je stigao u moj vrt.Biljkice polako dolaze sebi,neke i nece preziveti,ali sta je tu je.Heba mi ne deluje kao da je izdrzala niske temperature.Priznajem,kriva sam,nitko me nije nagovorio da je preselim u vrt.Mogla je da prezimi u tegli. Ni salix i. mi ne izgleda veselo.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Pa nije još prehladno da se patkice vrate? A biljke, polako još ima vremena da se vidi što je preživjelo zimu a što ne.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gio sa hebom i salixom si napravila eksperiment. Svjesno si ih ostavila vani pa što bude, svaka škola se plaća. Ja sam isto tako puno puta eksperimentirala i nije sve uspijelo ali kako da znamo ako ne probamo. Mi jedna drugu savjetujemo ali uvjeti za rast su svagdje drukčiji. Ne tuguj, sve to spada u vrtlarski staž.
Hura stigao je Zika!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Polako se vraćamo u život ... pa prvi ti je muški došao natrag sad će polako i ostali... veselim se novim fotkicama
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
đo ni meni moja heba ne izgleda kao da je baš jako dobro,ali pričekat ćemo ipak proljeće
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gio meni je rekla dzomba da hebu ostavim vani, jest da je kod mene nešto toplije, ali bilo je najniže -5 i još uvijek izgleda prekrasno.
Vjerujem da će se i tvoja oporaviti. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kupicemo drugu ako propadne
![]() sad bas gledam sta imam od semena -nigella damascena dosad je nisam imala,i hocu da uzmem bar jos jednu kesicu -brachycome iberidifolia seme stiglo iz Italije,i to cu prvi put da sejem -ageratum mexicanum sejem ga vec godinama,obozavam ga...na kesici pise 20 cm ,ali za svaku sigurnost narucicu par kesica iz Italije,ne bih da me opet razocara -lobelia a fiore blu scuro dosad sam kupovala rasad,znaci jos nesto novo,valjda ce nici -campanula medium prosle godine posejala i nisam imala dobre rezultate,pokusat cu opet - crisantemo massimo tj.bele margarete, -bidens ferulifolia prvi put sejem,vidjala sam ga u vasim vrticima -achillea zuta odavno sam ga prizeljkivala,moram nabaviti i drugih boja -zinnia doppia pomponica imam i starog semena,al nije na odmet malo obnoviti -gypsophila muralis vec imam belu,pa sto ne bih i ovu imala,slatki su joj ovi roze cvetici -freesia koliko kosta,nadam se da ce niknuti,kesica 2,50 evrica -rudbeckia hirta ovu sam kesicu dobila na poklon,vec imam i dve kesice mix-a,to bas i ne volim,ali poklonu se ne gleda u oci,zar ne?doduse,raduje me sto vidim hol.mak i par plavog i ljubicastog... nastavljam malo kasnije,MKM ce da gundja,odoh nesto da odradim |
|
![]() |
|
imam nesto semena sto sam dobila...
-pitaya-dragon fruit nimalo iskustva -blue kiwi cerinthe? -caesacpinia glliesi??? pojma nemam sta je,moram ovih dana da potrazim ![]() zamalo da zaboravim,tu je i seme vrtnog hibiskusa,nisam htela zimus da sejem,ne znam gde bih sve smestila. imam jos semenki Melia azedarach...vec sam to posejala,ALI od desetak samo jos jedna,jedva prezivljava,pa cu ponoviti jos mi predstoji da kupim seme od: -himalajskog maka -echinacea -echinops ritro -catananche ...ma dodacu jos nesto na spisak sigurno |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej, pa ovo je popis za botanički vrt, a ne za nečije dvoište, ali pored svega što smo kod tebe vidjeli, mjesta ima, znači smještaj nije upitan,
Ja sam isto stavila toga hrpu, a nešto je izišlo, nešto nije. Vrećice, sve plavo, što sam dobila od tebe još nisam posijala, ali mislim daću ovih dana. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ja jos nisam pocela,ne usudjujem se jos,ako prognoza bude tacna i sledeci mesec bit ce snega...tako da sad samo planiram,listam kataloge,guglam...cene su bas paprene,i pokusavam da nateram sebe da prvo obidjem polj.apoteke,tu je jeftinije
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga moja Gioiaa i ja sam dobila hrpu sjemenja i rekla sam ako samo 10% od onog što ću posijati proklija i izraste ja ću imati hrpu cvijeća koju neću znati kamo smjestiti. I znam da kad će biti prvi sajam ili posjet vrtnom centru neću odoljeti a da nešto ne kupim još.
|
|
![]() |
|
kao da gledam sebe...ma od viska glava ne boli
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pozamašan popis, nema šta. Sam to dobro protumačila, nabavila si sjeme plavog maka? To postoji???
|
|
![]() |
|
to cu tek da narucim,obavezno...to ti je himalajski mak,ma znas 100%
danas sam svratila u polj.apoteku i nisam odoljela,uzela sam dve narandzaste ruze penjacice,Vesterlend,ako bude krasna kao na slici ![]() usla sam da uzmem sjeme,nije bio neki izbor,al sam zadovoljna ![]() prvi put cu da posejem kaktuse,ima ih raznih,ma nek samo jedna vrsta nikne bit cu srecna ukrasne tikvice nigella d. crvena slajer klarkija delphinum ayhcis pjetlovu krestu i slamno cvece za sve ovo potrosila sam 5evra,tako da sam prezadovoljna |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Znači meconopsis? Baš sam pasla oči na internetu
![]() |
|
![]() |
|
him.mak cu naruciti preko kataloga,a ovo sto sam vec nabavila,stiglo mi nesto iz Italije,a nesto sam kupila ovde u polj.apoteci. samo je problem sto u polj.a. nije neki izbor,nadam se da ce im roba uskoro stici
evo ruze penjacice ![]() |
|
![]() |
|
E dakle, narančasta ruža mi je opsesija, ali do sada sve kupljene pod narančasto ispale drugih boja.
Gio predivna je. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Gioiaa želim ti samo da sve od tog silnog sjemenja proklija i naraste a onda nas trebaš razveseliti sa dobrim fotografijama.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |