Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 34>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 13:29
do sada sam samo uzivala gledajuci vase radove,vrijeme je da napisem koju rijec pohvale,cure stvarno ste velemajstorice,sve sto radite meni je prekrasno.toliko prekrasno da sam i ja odlucila iskusati svoju kreativnost,za pocetak sam nabavila par akrilnih boja u spreju i ljepilo isto u spreju,sad idem upijati vase savjete.smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 13:32
samo naprijed!! uživat ćeš!
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 14:17
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

do sada sam samo uzivala gledajuci vase radove,vrijeme je da napisem koju rijec pohvale,cure stvarno ste velemajstorice,sve sto radite meni je prekrasno.toliko prekrasno da sam i ja odlucila iskusati svoju kreativnost,za pocetak sam nabavila par akrilnih boja u spreju i ljepilo isto u spreju,sad idem upijati vase savjete.smile78

bravoClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap......ako nesto zapne...tu smo svi za pomoćWinkWinkWinkWinkWink
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 15:18
naravno da cu se obratit za pomoc jer ne sumnjam da ce mi zapet,cure super ste mi Thumbs%20Up
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2008 u 10:56
Ne mogu vam se prestati diviti. I mene uhvati volja, a onda se sjetim da sam ja bila, valjda jedina na svijetu, koja je imala poklonjenu četvorku iz likovnog. I to da mi ne kvari opći uspjeh.Cry
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2008 u 11:01
vera samo ti pokušaj....prednost decoupagea je baš u tome da ne moraš biti slikar a možeš napraviti umjetnoičko djelo Wink
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2008 u 16:29
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Ne mogu vam se prestati diviti. I mene uhvati volja, a onda se sjetim da sam ja bila, valjda jedina na svijetu, koja je imala poklonjenu četvorku iz likovnog. I to da mi ne kvari opći uspjeh.Cry

pa u tome i je stvar....ovdje smo ti jos neki imali poklonjenu ocjenu iz likovnog....da nam prosjek bude većismile52smile96
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 09:05
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

[QUOTE=vera4]Ne mogu vam se prestati diviti. I mene uhvati volja, a onda se sjetim da sam ja bila, valjda jedina na svijetu, koja je imala poklonjenu četvorku iz likovnog. I to da mi ne kvari opći uspjeh.[IMG]smileys/smiley19.gif" align="absmiddle" alt="Cry" />
pa u tome i je stvar....ovdje smo ti jos neki imali poklonjenu ocjenu iz likovnog....da nam prosjek bude veći[IMG]smileys/emot11.gif" align="absmiddle" alt="smile52" />[IMG]smileys/emot15.gif"

Leonarda
to za tebe nikad ne bi rekla...

Bila sam ziher da si i ti bila jedna od nadarenih pionira ( i omladinaca ) čiji su se radovi išli od jednog školskog natjecanja do drugog
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 13:24
Nisam bila par dana tu a vi već čuda napravile!!!

Idem redom ali me strah da mi neće pozliti od sve te ljepote...poslije se vratim sa komentarima...

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 13:29
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Nisam bila par dana tu a vi već čuda napravile!!!

Idem redom ali me strah da mi neće pozliti od sve te ljepote...poslije se vratim sa komentarima...

Da, primjetila sam da te nije bilo ....baš si nam falila
Jesi radila one male drvene kutijice, kaj nam je MIškopiško donjela?
Ja ih sve obradila u " božićnom " štihu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 14:31
E ovo je stvarno za poluditi...

Napisala sam tako lijep i dug odgovor i na samom kraju me jednostavno izbaci sa interneta!!!!!!!!!!!!

Sada ću ukratko...
Znači čuda ste napravile za ovih par dana...stvarno ne znam šta ne bih pohvalila, jer su svi radovi prelijepi...
A ti hippy stvarno ti je šteta da se ne baviš ovim poslom i profesionalno jer ti to voliš raditi, imaš smisla, pa mislim da ti je uspjeh zagarantiran!!!!
Malo si razmisli...

A od kutijica... eh tu me već lovi panika, jer imam jednu jedinu, kao ova tvoja duboka sa anđelima....Kako ćemo mi to više nabaviti, imaš li kakvu ideju???
Ah, da imam još dvije slike radova koje sam naknadno slikala, jer čim sam ih napravila dobile su vlasnika, pa sam ih naknadno išla slikati....
Uh, umorih se....
smile79
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 14:32
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

E ovo je stvarno za poluditi...

Napisala sam tako lijep i dug odgovor i na samom kraju me jednostavno izbaci sa interneta!!!!!!!!!!!!

Sada ću ukratko...

Znači čuda ste napravile za ovih par dana...stvarno ne znam šta ne bih pohvalila, jer su svi radovi prelijepi...

A ti hippy stvarno ti je šteta da se ne baviš ovim poslom i profesionalno jer ti to voliš raditi, imaš smisla, pa mislim da ti je uspjeh zagarantiran!!!!

Malo si razmisli...

A od kutijica... eh tu me već lovi panika, jer imam jednu jedinu, kao ova tvoja duboka sa anđelima....Kako ćemo mi to više nabaviti, imaš li kakvu ideju???

Ah, da imam još dvije slike radova koje sam naknadno slikala, jer čim sam ih napravila dobile su vlasnika, pa sam ih naknadno išla slikati....

Uh, umorih se....

[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" />

Ček, čeka malo....pa zar ti nisam ja otpustila jednu onakvu kutijicu, ko mala škrinjica
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 14:39
Jesi i tu sam napravila ali je očito nisam poslikala...moram vidjeti u fotiću???smile107

Ah sada sam se sjetila... eno je u mojim radovima ona sa ružom!!!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 10:06
Darla, malo molim te opiši iskustva u radu s rižinim papirom, printaš li fotke na njega i kako. Nije tečaj skup ali svaki puta se zaigram u prodavaonici i sad moram stati na loptu, više ne smijem ići učiti smile43, zato pomagajte, učite nas sve zajedno!
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 15:30
darla....lijepi su ti radovi.....najljepši mi je brod........zna se ....Thumbs%20Up
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 21:23
Mogu  brodovi biti na kuglicama Leonarda pa onda otputovati u Ladimirevce preko Đakova....
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2008 u 08:59

Pozdrav cure, evo i ja se javljam iz prikrajka. Već se neko vrijeme divim vašim radovima Clap, budući sam i sama veliki zaljubljenik u decoupage i ostale rukotvorine. Trenutno sam malo na Vi s fotičem, pa kad sklopimo prijateljstvo, nastojat ću slikati svoje radove, pa ih podijeliti s vama smile78

Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 07:34
uspjela sam neke stvari fotkati, pa evo i slikica (klik za veću sliku):

nadam se da vam se sviđaju
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 08:25
Roberta,

okvir mi je prekrasan....vjerovatno zbog tog pohabanog looka ...ali i ova prekrasna curica svakako doprinosi tome
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 09:41
hvala, hvala, hippy. moram priznati da si mi ti veelika inspiracija i jaaako dobra virtualna učiteljica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.